BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Νέα οικονομική διευθύντρια στην Creta Farms

Σε ανανέωση των διευθυνόντων στελεχών της προχωρά η Creta Farms, με τον διορισμό στην θέση της Οικονομικής Διευθύντριας της Εταιρείας, την κα. Ελένη Χαλιώτη, ενώ στα καθήκοντα του Εσωτερικού Ελεγκτή της Εταιρείας, αναλαμβάνει ο κ. Νικόλας Τσομάκος.

creta-farms

7
0

Συγκεκριμένα, η κα. Χαλιώτη έχει σπουδάσει οικονομικά στο Deree, ενώ είναι κάτοχος PgD στην Οικονομική Ανάπτυξη από το University of Kent, καθώς επίσης ΜΒΑ και ΜSc in Risk Management, από το ALBA. Έχει εργαστεί στις οικονομικές υπηρεσίες επιχειρήσεων, Ελληνικών και πολυεθνικών, σε Διευθυντικές θέσεις: Prenatal, Τηλέτυπος Α.Ε.-MEGA CHANNEL, Eurest Α.Ε. (μέλος του ομίλου Accor), Oracle. Τα τελευταία 14 έτη διατέλεσε Οικονομική Διευθύντρια και C.O.O. στην Καραμολέγκος Α.Ε., στην Ανδρομέδα Α.Ε. και στη ΣΕΚΑΠ Α.Ε.

Ο κ. Τσομάκος, ο οποίος αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα από την Δευτέρα 17/12, διαθέτει σημαντική εμπειρία στο αντικείμενο του εσωτερικού ελέγχου έχοντας εργαστεί επί σειράς ετών ως Εσωτερικός Ελεγκτής και Διευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου στις εταιρίες Toyota Hellas Group -Inchcape PLC Group και Vivartia Group και ως Εξωτερικός Ελεγκτής στην Price Waterhouse Coopers SA.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία