Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Arysta LifeScience από τη UPL

Η UPL ολοκλήρωσε την εξαγορά της Arysta LifeScience, δημιουργώντας τη νέα UPL, έναν παγκόσμιο ηγέτη στη διεθνή αλυσίδα υπεραξίας των τροφίμων.

anewuplishere

378
0

Μέσω της στρατηγικής στόχευσης σε μια Aνοιχτή Γεωργία ‘OpenAg’, η φιλοδοξία της εταιρείας είναι να μετατραπεί η γεωργία σε ένα προσβάσιμο δίκτυο, το οποίο θα τροφοδοτεί την αειφόρο ανάπτυξη για όλους. Χωρίς όρια, χωρίς σύνορα.

Με αποτύπωμα σε 76 χώρες και πωλήσεις σε περισσότερες από 130 χώρες, η νέα UPL διατηρεί ένα παγκόσμιο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από πρωτότυπες και γενόσημες λύσεις για μια πληθώρα καλλιεργειών. Περιλαμβάνει χημικά φυτοπροστατευτικά προϊόντα, biosolutions και επενδυτικά σπόρων που καλύπτουν το σύνολο της αλυσίδας υπεραξίας στις καλλιέργειες.

Ανταποκρινόμενη στην απαίτηση για μια αειφόρο γεωργία, φιλική προς το περιβάλλον, αφουγκράζεται ταυτόχρονα τις προκλήσεις που δημιουργούνται για τους  παραγωγούς, μέσα από την ανάγκη για τεχνολογίες που θα τους βοηθήσουν να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και να ενισχύουν την απόδοση τους.Η συνένωση των δυνάμεων της UPL και της Arysta, εκτιμάται ότι θα μπορέσει να προσφέρει μια σειρά νέων τεχνολογιών που θα καλύπτει όλες αυτές τις προκλήσεις.

Όπως σημειώνεται, η νέα UPL δεσμεύεται να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας και της ποσότητας των παραγόμενων τρόφιμων:

- Προβλέποντας και απαντώντας στα προβλήματα και τις ανάγκες των παραγωγών

- Υιοθετώντας την ευελιξία στην Έρευνα και την Ανάπτυξη για τη δημιουργία επικερδών και αειφόρων λύσεων

- Αξιοποιώντας βέλτιστες πρακτικές στην καθημερινή της λειτουργία και τη βιομηχανική παραγωγή

- Καλλιεργώντας στρατηγικές συνεργασίες για την πρόσβαση στις απαιτούμενες τεχνολογίες και την κάλυψη αναγκών

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία