BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Νέα διάκριση για τα ΖΑΓΟΡΙ Sparkling

Το βραβείο του καλύτερου λανσαρίσματος κατά τη διάρκεια του 2019 στην κατηγορία τους απονεμήθηκε στα 2 νέα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικό άρωμα Λεμόνι και ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικό άρωμα Πράσινο Μήλο, στο πλαίσιο των βραβεύσεων BEST LAUNCHING 2019 που διοργανώθηκαν από το οικονομικό περιοδικό The Business Review.

zagorinero

234
0

Οι βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του 19ου Συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων, παρουσία πλήθους εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και του επιχειρηματικού κόσμου.

Τα δύο νέα προϊόντα τοποθετήθηκαν στην εγχώρια αγορά την καλοκαιρινή περίοδο  και με σταθερά βήματα έχουν κερδίσει μία ξεχωριστή θέση στις καθημερινές επιλογές των καταναλωτών, καθώς περιέχουν επιλεγμένα συστατικά εξαιρετικής ποιότητας που χαρίζουν μοναδικό άρωμα και γεύση. Η σύστασή τους συνδυάζει τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΖΑΓΟΡΙ, με τη φρεσκάδα και το φυσικό άρωμα του λεμονιού και του πράσινου μήλου. Πρόκειται για 100% φυσικές επιλογές, χωρίς προσθήκη τεχνητών γλυκαντικών, ζάχαρης, συντηρητικών, τεχνητών αρωμάτων και βελτιωτικών γεύσης, με πλήρη απουσία θερμίδων. Όπως όλη η σειρά προιόντων ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ.

Το βραβείο για τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ παρέλαβε ο Διευθυντής Πωλήσεων, κ. Περικλής Κατριβάνος, ο οποίος δήλωσε, «Τα δύο νέα προϊόντα Ανθρακούχου Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΖΑΓΟΡΙ, με φυσικό άρωμα λεμόνι και φυσικό άρωμα πράσινο μήλο, αποτελούν μία νέα πρόταση της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, στοχευμένη στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών και αποτελούν μέρος της γενικότερης στρατηγικής εξωστρέφειας της εταιρείας μας. Να είστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσουν και νέες προτάσεις μας».

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία