BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία στο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα ECOFACT

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία θα συμμετέχει στο πρόγραμμα ECOFACT, για την ανάπτυξη μιας πλατφόρμας με στόχο την καταγραφή, διαχείριση και περιορισμό του ενεργειακού αποτυπώματος της εταιρείας.

5ab3a319cd3a18436c1eba54

93
0

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία επιλέχθηκε ως ένας από τους συνολικά 20 Οργανισμούς από όλη την Ευρώπη που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα ECOFACT.

Στόχος του πανευρωπαϊκού αυτού προγράμματος είναι η ανάπτυξη μίας πλατφόρμας για την καταγραφή, διαχείριση και περιορισμό του ενεργειακού αποτυπώματος των εταιρειών.

Στο ECOFACT, πέραν από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον βιομηχανικό κλάδο, συμμετέχουν επίσης ερευνητικά κέντρα, καθώς και εταιρείες τεχνολογίας και ανάπτυξης λογισμικού. Βασισμένοι στα δεδομένα που θα προσφέρουν οι εταιρείες του κλάδου της βιομηχανίας και των μελετών που θα πραγματοποιήσουν τα συμμετέχοντα ερευνητικά κέντρα, οι εταιρείες τεχνολογίας θα προχωρήσουν στην ανάπτυξη της συγκεκριμένης πλατφόρμας. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, που αναμένεται κατά το τέλος του 2022, το εργαλείο που θα δημιουργηθεί θα γίνει διαθέσιμο προς χρήση από το σύνολο των ενδιαφερόμενων εταιρειών.

Η συμμετοχή της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στο συγκεκριμένο Πρόγραμμα έρχεται σε ευθυγράμμιση με τη γενικότερη στρατηγική της εταιρείας σε θέματα βιωσιμότητας, βασικός πυλώνας της οποίας αποτελεί ο περιορισμός του ενεργειακού αποτυπώματός της. Στην κατεύθυνση αυτή, η εταιρεία, μέχρι το 2030, στοχεύει στην κάλυψη του 70% των παραγωγικών αναγκών της από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία