BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Η AGROLOGY ΑΒΕΕ ολοκληρώνει την εξαγορά της RBS Royal Β.V

Η AGROLOGY ΑΒΕΕ ολοκλήρωσε την εξαγορά της εταιρείας RBS Royal Β.V., με έδρα την Ολλανδία, στις αρχές Σεπτεμβρίου 2020 και ενισχύει τη διεθνή δραστηριότητά της με στόχο τις αγορές κεντρικής και ανατολικής Ασίας.

91377465_228307951867952_8709084393609625600_n

19
0

Με την εξαγορά, η AGROLOGY ΑΒΕΕ αξιοποιεί το εκτεταμένο πορτφόλιο εγκρίσεων προϊόντων Εξειδικευμένης Θρέψης που διαθέτει η RBS Royal Β.V. σε αγορές της κεντρικής και ανατολικής Ασίας και κατά συνέπεια επεκτείνει την εξαγωγική δραστηριότητα και αναβαθμίζει τις προσβάσεις της στις αγορές της Ασίας.

Η RBS Royal B.V. θα επονομαστεί σε AGROLOGY Europe B.V. και θα αποτελέσει το νεότερο μέλος του Ομίλου Agrology-Alectris, και πρωταγωνιστή στην εξαγωγική επέκταση της AGROLOGY ΑΒΕΕ σε υψηλής σημασίας αγορές και γεωγραφικές περιοχές.

Η AGROLOGY ΑΒΕΕ, εταιρεία του ομίλου Agrology – Alectris, δραστηριοποιείται στους τομείς της παραγωγής, τυποποίησης και διανομής προϊόντων Εξειδικευμένης Θρέψης-Λίπανσης και Φυτοπροστασίας τόσο στη ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά από το 1982.

Με γνώμονα το όραμά της «Ανάπτυξη με Πάθος και Υπευθυνότητα», η AGROLOGY ΑΒΕΕ ενισχύει τη διεθνή δραστηριότητά της, με στόχο την παραγωγή και διανομή ασφαλέστερων και υψηλότερης διατροφικής αξίας προϊόντων για όλη την αγροδιατροφική αλυσίδα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AGROLOGY ΑΒΕΕ μπορείτε να βρείτε στη σελίδα www.agrology.eu και στο Facebook ως AGROLOGY (https://www.facebook.com/agrology.el/).

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία