Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Η Pernod Ricard Hellas αναλαμβάνει την διανομή των αποσταγμάτων Roots

Η Pernod Ricard Hellas αναλαμβάνει τη διανομή των αποσταγμάτων Roots της ελληνικής εταιρείας Roots Spirits των αδελφών Σμυρλάκη, ενισχύοντας το portfolio των εγχώριων brands της και αποδεικνύοντας εμπράκτως τη στήριξή της στην ελληνική αγορά και οικονομία.

Pernod_Ricard_Hellas_Roots_2

66
0

Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως συνέχεια της συνεργασίας των δύο εταιρειών, που ξεκίνησε τον προηγούμενο Μάιο και αφορούσε στην παραγωγή των τεσσάρων προϊόντων Roots της Roots Spirits στις πιστοποιημένες εγκαταστάσεις της Pernod Ricard Hellas στη Μυτιλήνη. Με την ανάληψη της διανομής των τεσσάρων ελληνικών liqueurs, Roots Mastic, Roots Rakomelo, Roots Diktamo και Roots Kanela, η εταιρεία συνεχίζει να στηρίζει το όραμα των αδερφών Σμυρλάκη, οι οποίοι ξεκίνησαν το 2013 την καινοτόμο επιχειρηματική τους ιδέα, καταφέρνοντας να έχουν πλέον παρουσία σε πολλά από τα πιο σημαντικά bar και ξενοδοχεία του κόσμου.

Τα Roots είναι μια ελληνική οικογένεια crafted liqueurs που βασίζονται σε παλιές συνταγές με πλούσια παράδοση και 100% φυσικά, μοναδικά συστατικά που προέρχονται από την ελληνική γη. Το Roots Mastic: Chios Mastic, από καθαρό απόσταγμα μαστίχας Χίου, έχει μαλακή και ραφιναρισμένη υφή και δίνει ένα «παιχνιδιάρικο» πίκρισμα, αφήνοντας μια έντονη επίγευση καθαρής μαστίχας. Το Roots Kanela: True cinnamon, περιέχει φυσικό εκχύλισμα κανέλλας και γαρύφαλλου, σε μία απίθανα γεμάτη, ισορροπημένη και μοντέρνα γεύση. Το Roots Diktamo: Wild Herbs είναι το πρώτο ελληνικό βοτανικό ποτό, που απολαμβάνεται είτε σκέτο με πάγο είτε με μία φέτα αγγούρι, ενώ το Roots Rakomelo: Mountain Honey, είναι ρακή που αναμιγνύεται με θυμαρίσιο μέλι, από την περιοχή́ της Μάνης και πίνεται ζεστό το χειμώνα ή παγωμένο το καλοκαίρι.

Η Roots Spirits πρόσφατα παρουσίασε μια ακόμα σημαντική καινοτομία στον χώρο των ποτών, όχι μόνο σε ελληνικό αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο, τα Roots Divino (Roots Divino Bianco, Roots Divino Rosso), τα πρώτα μη αλκοολούχα aperitifs σε αυτή την κατηγορία παγκοσμίως.

Τα Roots εμπλουτίζουν το portfolio των crafted brands της Pernod Ricard Hellas, στο οποίο συγκαταλέγονται μάρκες όπως Del Maguey, Monkey 47, Jameson Black Barrel, ALTOS tequila, Lillet.

Pernod Ricard Hellas

Η Pernod Ricard Hellas, μέλος του Ομίλου Pernod Ricard, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1990. Παρουσιάζοντας δυναμική πορεία ανάπτυξης κάθε χρόνο, κατέχει σταθερά τη 2η θέση στην εγχώρια αγορά αλκοολούχων ποτών, με κύκλο εργασιών €42,3 εκατ. και προσφέροντας απασχόληση σε 109 εργαζόμενους. Η επιτυχία της βασίζεται στη διατήρηση και την συνεχή ενίσχυση του δυνατού δεσμού της με την ελληνική αγορά και τη σταθερή δέσμευσή της τόσο στους ανθρώπους της όσο και το καταναλωτικό κοινό.  Σήμερα, η Pernod Ricard Hellas διαθέτει πλούσιο portfolio κορυφαίων μαρκών παγκοσμίως, όπως το Chivas Regal Scotch Whisky, την Absolut Vodka, το Jameson Irish Whiskey, τo Havana Club Cuban Rum, το Beefeater London Dry Gin, την Olmeca Tequila, καθώς και τις ultra-premium μάρκες Perrier-Jouёt Belle Epoque, Absolut Elyx, The Glenlivet Malt Whisky, Royal Salute και Martell Cognac. Ιδιαίτερα σημαντική για την Pernod Ricard Hellas είναι η θέση των αμιγώς ελληνικών προϊόντων που παράγει στη μονάδα παραγωγή της Μυτιλήνης: το Ούζο ΜΙΝΙ, τα λικέρ Eoliki και τα UP ελληνικών λικέρ Roots. H Pernod Ricard Hellas σταθερά υποστηρίζει το ελληνικό επιχειρείν και την ελληνική κοινωνία, μέσω διάφορων πρωτοβουλιών όπως ο διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας Chivas Venture και το Absolut Green Hustle, αλλά και ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με ανθρωπιστικό και περιβαλλοντικό χαρακτήρα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία