Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Πολλαπλή βράβευση για την ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε τον τίτλο του ως «Retailer of The Year» στα Shopper Marketing Awards 2022 όπως επίσης και 4 επιπλέον βραβεία που αντανακλούν την υπόσχεση της ΑΒ Βασιλόπουλος να γίνεται συνεχώς καλύτερη.

Shopper_Marketing_Awards_22_Retailer_of_the_year

32
0

Η ΑΒ Βασιλόπουλος έλαβε την κορυφαία διάκριση ως «Retailer of The Year» στα Shopper Marketing Awards  2022, για την προσαρμοστικότητά της στις νέες συνθήκες που έφερε η πανδημία, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία της, πάντα με στόχο να προσφέρει την καλύτερη αγοραστική εμπειρία στους πελάτες της.

Επιπλέον απέσπασε 4 ακόμη βραβεία:

  • Gold και Platinum στην κατηγορία Customer Loyalty & Engagement για το πρόγραμμα πιστότητας «AB Plus: Ένας κόσμος γεμάτος προνόμια για όλους και τον καθένα ξεχωριστά».
  • Gold στην κατηγορία Insights-Driven Shopper Marketing Campaigns για το πρόγραμμα πιστότητας «ΑΒ Plus Προσφορές Μόνο για σένα».
  • Silver στην κατηγορίαStore, για το έργο «AΒ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ: Το νέο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος, στο ιστορικό κτήριο Ηλύσια στη Θεσσαλονίκη», μία επένδυση 1,4 εκατομμυρίων, στην καρδιά του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της συμπρωτεύουσας.

Παράλληλα, η ΑΒ Βασιλόπουλος αναδείχθηκε ανάμεσα στις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού, “Superbrands Greece 2021-2022”, αναγνωρίστηκε για την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και τη δύναμη της φήμης, την αξιοπιστία και μακροχρόνια συνέπεια, και την Εταιρική Υπευθυνότητα στους τομείς της αγοράς, των εργασιακών σχέσεων, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.

Οι τιμητικές αυτές διακρίσεις φέρνουν στη ζωή τον σκοπό της ΑΒ να δίνει το καλύτερό της εαυτό για να κάνει τη διαφορά. Γιατί είναι μια εταιρεία που καινοτομεί, εξελίσσεται και «απαντά» με επιλογές, λύσεις και ιδέες στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της, χτίζοντας μαζί τους μια σταθερή σχέση εμπιστοσύνης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία