Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

«Επιχείρηση της Δεκαετίας» η UNIPAK Hellas

Η UNIPAKHELLAS, μέλος του Ομίλου INDEVCO, τιμήθηκε με τη διάκριση «Επιχείρηση της Δεκαετίας» στην απονομή των βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022» που διοργάνωσε η Direction Business Network, την Τρίτη 19 Ιουλίου.

UNIPAK_Πρωταγωνιστες_της_Ελληνικης_Οικονομιας

188
0

Στα βραβεία-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, επιβραβεύονται κάθε χρόνο οι επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν στην ελληνική αγορά, ανοίγοντας δρόμους και στηρίζοντας έμπρακτα την εθνική οικονομία.

Η ανάδειξη της UNIPAKHELLAS, σε «Επιχείρηση της Δεκαετίας», πραγματοποιήθηκε μετά από αξιολόγηση των συνολικών οικονομικών στοιχείων της. Συγκεκριμένα, την περίοδο 2011-2021, η UNIPAKHELLAS κατέγραψε μια δυναμική πορεία ανάπτυξης, επιτυγχάνοντας σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών της στην Ελλάδα.

Η εταιρεία επιλέχθηκε ως υποψήφια ανάμεσα σε πλήθος επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα από την Ειδική Επιτροπή Βραβεύσεων της διοργάνωσης και αναδείχθηκε από το αποτέλεσμα ψηφοφορίας στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 7.500 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο της διάκρισης, ο Πρόεδρος του Ομίλου INDEVCO Hellas, Fayssal Frem, δήλωσε: «Η διάκριση της UNIPAKHELLAS είναι μεγάλη τιμή για εμάς και αναγνώριση της αναπτυξιακής μας πορείας την τελευταία δεκαετία. Αποτελεί παράλληλα απόδειξη του ταλέντου των ανθρώπων μας οι οποίοι έχουν συμβάλει καθοριστικά στην ανάδειξη της εταιρείας σε ηγέτη στον κλάδο της. Νιώθουμε υπερήφανοι για αυτά που έχουμε επιτύχει και συνεχίζουμε με την ίδια αποφασιστικότητα να υλοποιούμε την επιχειρηματική μας στρατηγική, με στόχο να παρέχουμε αξιόπιστες, ποιοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις συσκευασίας στους πελάτες μας, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες τους και μεριμνώντας για την οικοδόμηση ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος για όλους μας».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία