Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

Με limit up στα 85 σεντς τα συμβόλαια Μαρτίου στο βαμβάκι

Limit up στα προθεσμιακά συμβόλαια στο βαμβάκι, που έφτασαν στα 80 σεντς η λίβρα, για πρώτη φορά από τον Μάιο, πυροδότησε η ανακοίνωση των ΗΠΑ για τις εξαγωγές του 2018....

Από τις ελπίδες για 45 λεπτά το κιλό στον αγώνα για το  40αρι το βαμβάκι

0
0

Τα συμβόλαια βαμβακιού της Νέας Υόρκης για το Μάρτιο, στις απογευματινές συμφωνίες την Πέμπτη σημείωσαν άνοδο της τάξης των 2,3% στα 84,54 σεντς ανά λίβρα- σύμβαση υψηλού επιπέδου και ισχυρό επίπεδο για ένα διάστημα σχεδόν οκτώ μηνών, με τους αναλυτές να μιλούν επί του παρόντος για αγορά «ταύρων».

Αυτή τη στιγμή, όλοι βρίσκονται σε ετοιμότητα και περιμένουν να τιμολογηθούν στις συμβάσεις Μαρτίου, Μαΐου και Ιουλίου με τους κερδοσκόπους να οδηγούν αυτή τη στιγμή το λεωφορείο.

Βέβαια, η ανάκαμψη των εξαγωγών έρχεται εν μέσω μακροχρόνιας εστίασης στην ανομοιογένεια μεταξύ των εξαγωγών των προφυλακτήρων και του σχετικά αργού ρυθμού των πραγματικών αποστολών, προκαλώντας ανησυχίες ότι οι παραγγελίες ενδέχεται να καταλήξουν να αναβληθούν ή να ακυρωθούν.

Η Louis Rose στο Rose Commodity Group δήλωσε ότι «οι ΗΠΑ δεσμεύονται κατά 80% και μόλις 26% αποστέλλονται έναντι του στόχου εξαγωγών του USDA» για το 2017-18, των 14,8 εκατ. μπαλών. Ωστόσο, οι αποστολές έχουν πλέον ξεπεράσει τις εξαγωγικές πωλήσεις για τρεις διαδοχικές εβδομάδες.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire