BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Το 3ο συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων

Το 3ο Συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων και Χωρικής Ανάλυσης στη Γεωργία και στο Περιβάλλον που θα λάβει χώρα στις 11-12-13 Δεκεμβρίου 2019 στο Συνεδριακό Αμφιθέατρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργανώνουν η Ερευνητική Μονάδα Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων (GIS) υπό την αιγίδα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και η Ελληνική Εταιρεία Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (Hellas GIS).

SYNEDRIO_2

8
0

Τα Γεωγραφικά Πληροφοριακά Συστήματα, καθώς και γενικότερα η χωρική ανάλυση συντελούν στη δημιουργία μιας πράσινης οικονομίας και μιας βιώσιμης ανάπτυξης με έμφαση στην προστασία του Περιβάλλοντος, στρατηγικές που υιοθετούνται από ολοένα και περισσότερες εταιρείες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
Δείτε αναλυτικά εδώ το Δελτίο Τύπου.

Ειδική Συνεδρία με θέμα «Ψηφιακή Γεωργία (χωρικά καθορισμένη): Εκπαίδευση και Ανάγκες της Αγοράς Εργασίας» θα πραγματοποιηθεί την πρώτη ημέρα των εργασιών του Συνεδρίου.

Θα υπάρξουν επιστημονικές προφορικές ανακοινώσεις που άπτονται των θεμάτων:

  • Εδαφικοί και Υδατικοί Πόροι – Αξιολόγηση Γαιών
  • Web-GIS, Cloud Services, Δορυφορικά Δεδομένα – Ανάπτυξη Εφαρμογών
  • Προστασία Ζωικής - Φυτικής Παραγωγής (Εχθροί - Ασθένειες – Παθήσεις)
  • Χωρική Ψηφιακή Διαχείριση Αγροκτήματος
  • Χωρική Ανάλυση – Spatial DSS
  • Αστικό - Περιαστικό Πράσινο
  • Φυσικοί Κίνδυνοι – Φυσικές Καταστροφές, αναρτημένες ανακοινώσεις (Poster), καθώς και εκπαιδευτικά εργαστήρια (Workshops).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://gis2019.aua.gr/ στην οποία έχει αναρτηθεί το Προκαταρκτικό Πρόγραμμα και οι θεματικές ενότητες των Workshops ή επικοινωνήστε στο 210 529 4087, καθώς και ηλεκτρονικά στο gis2019@aua.gr

 Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου.

Xορηγοί επικοινωνίας Agronews, Agrenda και Wine Trails

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία