BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Η ASIA FRUIT LOGISTICA ΟΝ ψηφιακά τον Νοέμβριο

Η ASIA FRUIT LOGISTICA παίρνει μια συναρπαστική νέα ψηφιακή μορφή τον Νοέμβριο του 2020 και γίνεται «ASIA FRUIT LOGISTICA ON», ως τόπος όπου συναντάται η επιχείρηση φρέσκων προϊόντων της Ασίας στο διαδίκτυο. Θα δώσει σε χιλιάδες εκθέτες και επισκέπτες την καλύτερη πλατφόρμα για να συνδεθούν, να κάνουν επιχειρήσεις και να συνεχίσουν να αναπτύσσουν τις δραστηριότητές τους στην Ασία αυτή τη σεζόν.

asia-fruit-logistica

31
0

Οι εκθέτες μπορούν τώρα να εγγραφούν στο ASIA FRUIT LOGISTICA ON, τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα που προσφέρει έναν κόσμο ευκαιριών για συναντήσεις, επιχειρηματικές δραστηριότητες και νέες συνδέσεις στην Ασία.

Το ASIA FRUIT LOGISTICA ON πραγματοποιείται στις 18-20 Νοεμβρίου και είναι το νέο διαδικτυακό σπίτι για χιλιάδες εκθέτες και επισκέπτες που παρευρίσκονται στην κορυφαία εμπορική έκθεση φρέσκων φρούτων και λαχανικών της Ασίας κάθε χρόνο, μια μοναδική ευκαιρία να επανασυνδεθούν και να δραστηριοποιηθούν στην Ασία.

Οι εκθέτες της ASIA FRUIT LOGISTICA ON μπορούν να επιλέξουν από τρία πακέτα. Το ON Business είναι το πακέτο εισαγωγικού επιπέδου για εκθέτες με τιμή μόλις 1.500 €. Αυτό περιλαμβάνει την παρουσίαση του προφίλ της εταιρείας σας, βίντεο και "εικόνες προϊόντων" και έως 60 επίσημες επαγγελματικές συναντήσεις με αγοραστές και συμμετέχοντες στο εμπόριο μέσω προ-προγραμματισμένης ζωντανής συνάντησης βίντεο 1 προς 1 σε 3 ψηφιακές ημέρες εκδηλώσεων. Για εκθέτες με μεγαλύτερες ομάδες, το πακέτο ON Premium σάς δίνει τη δυνατότητα να φιλοξενείτε ακόμη περισσότερες συναντήσεις και να αναβαθμίζετε το προφίλ της εταιρείας σας. Το τρίτο πακέτο ON Corporate παρέχει απεριόριστο αριθμό επίσημων ευκαιριών επαγγελματικών συναντήσεων και μέγιστη έκθεση με μία χρονική περίοδο παρουσίασης 20 λεπτών. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ: https://www.asiafruitlogistica.com/en/Exhibitors/


«Η ASIA FRUIT LOGISTICA ON έχει προκύψει από την πρόκληση του COVID-19», εξηγεί ο εμπορικός διευθυντής του Will Wollbold της ASIA FRUIT LOGISTICA. «Ειδικά μετά τους τελευταίους μήνες, θα γνωρίζετε ότι υπάρχει μια λύση για κάθε πρόβλημα στις επιχειρήσεις και ότι η ASIA FRUIT LOGISTICA ON είναι η λύση μας για να πετύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους στην Ασία. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν μπορούμε να διοργανώσουμε τη φυσική μας εκδήλωση στη Σιγκαπούρη τον Νοέμβριο, οπότε εργαζόμαστε σκληρά με μια εξειδικευμένη εταιρεία λογισμικού με έδρα την Ασία για να αναπτύξουμε Η ASIA FRUIT LOGISTICA ON ως ψηφιακή εναλλακτική λύση». Ο Andrew Phua, Εκτελεστικός Διευθυντής, Εκθέσεις και Συνέδρια, Τουριστικό Συμβούλιο της Σιγκαπούρης, προσθέτει: «Η ASIA FRUIT LOGISTICA εξακολουθεί να είναι πολύτιμος συνεργάτης για τη Σιγκαπούρη και είμαστε περήφανοι που συνεργάστηκαν με μια κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας της Σιγκαπούρης για την κατασκευή της ψηφιακής τους εκδήλωσης. Αυτό καταδεικνύει το πλήρες φάσμα των καινοτόμων λύσεων που έχει να προσφέρει η Σιγκαπούρη στον κλάδο MICE, καθώς επανεξετάζουμε πώς θα μπορούσαν να φαίνονται επιχειρηματικές εκδηλώσεις ασφαλούς και υψηλής ποιότητας. "

Η Ασία είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά στον κόσμο για φρέσκα φρούτα και λαχανικά και είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της επιχείρησης φρέσκων προϊόντων σε όλο τον κόσμο. Η ASIA FRUIT LOGISTICA βοήθησε στην προώθηση αυτής της ανάπτυξης στην Ασία ως το πρωταρχικό σημείο συνάντησης για παγκόσμιους προμηθευτές και αγοραστές από όλη την Ασία για περισσότερα από δέκα χρόνια. Αυτό θα συμβεί επίσης το 2020.

«Είναι σημαντικό οι αγοραστές και οι πωλητές να έρχονται μαζί στην Ασία φέτος» εξηγεί ο Wollbold. «Φυσικά, είμαστε απογοητευμένοι, έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά με τους συνεργάτες μας στη Σιγκαπούρη, αλλά σε όλο τον κόσμο τα σύνορα είναι κλειστά και τα επαγγελματικά ταξίδια είναι πολύ δύσκολα. Έτσι, η ASIA FRUIT LOGISTICA ON είναι η απάντησή μας σε αυτές τις προκλήσεις. Είναι προς το συμφέρον όλων των εκθετών και εμπορικών επισκεπτών της ASIA FRUIT LOGISTICA.»

Η ASIA FRUIT LOGISTICA ON έχει να κάνει με την προσέγγιση αγοραστών και πωλητών. Πρόκειται για ένα διαδικτυακό τόπο συσκέψεων που χρησιμοποιεί το πιο πρόσφατο λογισμικό για επαγγελματικούς αγώνες και προγραμματισμούς συναντήσεων. Εν ολίγοις, σας βρίσκει τις πιο κατάλληλες επαφές για την επιχείρησή σας και, στη συνέχεια, σας βοηθά να προγραμματίσετε επίσημες επαγγελματικές συναντήσεις τη στιγμή που θέλετε να τις έχετε κατά τη διάρκεια των βασικών ημερών εμπορικής έκθεσης 18-20 Νοεμβρίου 2020. Επιπλέον, η ASIA FRUIT LOGISTICA λειτουργεί με τους συνεργάτες της στο FRUITNET MEDIA INTERNATIONAL για να φιλοξενήσει ένα πλήρες πρόγραμμα διαδικτυακών διασκέψεων, σεμιναρίων και εργαστηρίων που ξεκινούν τον Οκτώβριο και πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των εκπομπών της ASIA FRUIT LOGISTICA ON. Περιλαμβάνει το ASIAFRUIT CONGRESS ON, μια διαδικτυακή μορφή της πιο μακροχρόνιας και πιο επιτυχημένης εκδήλωσης της Ασίας για τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων της Ασίας.

Η οργανωτική ομάδα της ASIA FRUIT LOGISTICA και το παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων της έρχονται τώρα σε επαφή με κάθε εκθέτη και πιθανές νέες εταιρείες για να συζητήσουν πώς μπορούν να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματα της ψηφιακής συμμετοχής τους στην ASIA FRUIT LOGISTICA ON. Η κράτηση επισκεπτών θα ανοίξει σύντομα.

Η ψηφιακή, πλέον, έκθεση προώθησης φρούτων και λαχανικών για επαγγελματίες, που μετονομάστηκε σε Asia Fruit Logistica  Οn, θα παρέχει σε εκθέτες και επισκέπτες της μία ψηφιακή πλατφόρμα επικοινωνίας και δικτύωσης, με σκοπό να παραμείνει ανοιχτό το κανάλι επικοινωνίας μεταξύ των επιχειρήσεων του κλάδου. Παράλληλα, όσες εταιρείες - εκθέτες επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να διοργανώσουν webinars ή παρουσιάσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την Asia Fruit Logistica Οn, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.asiafruitlogistica.com/en/.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.asiafruitlogistica.com

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία