Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Αγρότης της Χρονιάς

«Ευκαιρίες στην Αγορά Εμπορευμάτων και Επενδύσεις στην Αγροτική Παραγωγή», είναι το θέμα ημερίδας που οργανώνει η εφημερίδα Agrenda, από φέτος σε συνεργασία με τον Tsomokos Communications, στο πλαίσιο της 12ης απονομής βραβείων «Αγρότης της Χρονιάς» 2022.     

agrotis_teleti_inv-2

217
0

Η εκδήλωση έχει προγραμματισθεί για τις 3 Δεκεμβρίου 2022 στο φιλόξενο χώρο του Porto Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη.  Όλα λοιπόν είναι έτοιμα για τη μεγάλη ετήσια γιορτή του «Αγρότη της Χρονιάς». 

Τα βραβεία θεσμός που έχει καθιερώσει η εφημερίδα Agrenda,
αναδεικνύοντας την  απονομή τους σε ημέρα γιορτής για όλους τους αγρότες,

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο εδώ

συνοδεύονται από μια πλούσια ημερίδα συζητήσεων, με ώρα έναρξης 10π.μ., σε θέματα καθοριστικά για την ανάπτυξη της αγροτικής επιχειρηματικότητας.  

Σε μια πόλη αναφοράς για το εμπόριο αγροτικών προϊόντων και τα μοντέλα επιχειρηματικότητας στον πρωτογενή τομέα, ο «Αγρότης της Χρονιάς»  έρχεται να ξεδιπλώσει τις αρετές της ελληνικής γεωργίας και να αναδείξει λαμπρά παραδείγματα πρωταγωνιστών του αγροτικού γίγνεσθαι. 

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την ενεργό παρουσία του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς.  Την επιλογή της Θεσσαλονίκης ως τόπου για τη φετινή γιορτή του «Αγρότη της Χρονιάς» αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση. 

Στη διάρκεια της Ημερίδας, επίλεκτα μέλη της επιστημονικής κοινότητας, στελέχη του τραπεζικού τομέα, παράγοντες της αγοράς μηχανημάτων, τεχνοκράτες από τον κλάδο των αγροτικών εφοδίων και καταξιωμένοι για τη δουλειά τους αγρότες και κτηνοτρόφοι θα κληθούν να αναπτύξουν ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες και να παρουσιάσουν συγκεκριμένα επιχειρηματικά projects. 

Η εκδήλωση θα κλείσει με την απονομή των τριών βραβείων:

  • Αγρότης της Χρονιάς
  • Κτηνοτροφική Εκμετάλλευση της Χρονιάς
  • Συλλογική Προσπάθεια της Χρονιάς

Θα απονεμηθούν επίσης τιμητικές διακρίσεις σε πρόσωπα και πρωτοβουλίες
με καταξιωμένη παρουσία και ιδιαίτερη συμβολή στα αγροτικά δρώμενα. Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία