BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Έρχεται το Oktoberfest σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

aoktoberfest18

9
0

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 οι παλιοί και νέοι φίλοι του Oktoberfest μπορούν και πάλι να διασκεδάσουν στην παραδοσιακή γερμανική γιορτή μπύρας, από τις 11 π.μ., στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης .
Και φέτος στο Oktoberfest το κοινό θα μπορεί να δοκιμάσει τις γνωστές γερμανικές σπεσιαλιτέ βασισμένες σε αυθεντικές συνταγές, όπως το περίφημο κότσι με ξινό λάχανο, το Leberkaese, το λουκάνικο με πατατοσαλάτα και διάφορα είδη μπύρας.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μουσικές εκδηλώσεις, καθώς και ξεναγήσεις στους χώρους της Γερμανικής Σχολής.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Σύλλογο Φίλων της Γερμανικής Σχολής και υποστηρίζεται από τον Σύλλογο Αποφοίτων της Γερμανικής Σχολής και το Αυστριακό Προξενείο.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Γενικού Προξενείου της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη.
Διεύθυνση: 9ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Θέρμης, 55535 Θεσσαλονίκη (όπισθεν Praktiker)
Πληροφορίες στο  τηλ: 2310 475900 και στο www.dst.gr

Mε το σύνθημα «Στην υγειά σας!» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 από τις 12:00 έως τις 20:00 το παραδοσιακό Oktoberfest στη Γερμανική Σχολή Αθηνών.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα έσοδα του Oktoberfest θα ενισχύσουν το ταμείο υποτροφιών για τους μαθητές της Σχολής ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί και για τη δημιουργία του αναμνηστικού λευκώματος της 12ης τάξης. 

Ο Σύλλογος Γερμανικής Σχολής Αθηνών και ο Σύλλογος Αποφοίτων προσκαλούν το κοινό να απολαύσει γερμανικά λουκάνικα, λέμπερκας, μπρέτσελ, πολλά άλλα γερμανικά εδέσματα και δροσερή μπύρα και να πάρει μια γεύση από το βαυαρικό Oktoberfest.

Το Oktoberfest πλαισιώνεται από ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει διασκεδαστικές παιδικές δραστηριότητες της Trekking Ελλάς, παιχνίδια και δημιουργική απασχόληση του D-Klub, τον περίφημο μάγο Magic Tolto, ένα bubble-show με τεράστιες σαπουνόφουσκες, παραδοσιακή μουσική βαυαρικού Oktoberfest και μια πλούσια λαχειοφόρο αγορά στην οποία το κοινό θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει αεροπορικά εισιτήρια, διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία, δωροεπιταγές καταστημάτων και πολλά άλλα εκπληκτικά δώρα.

Εάν θέλετε να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε κάποιο από τα πολυάριθμα περίπτερα αυτής της μεγάλης σχολικής γιορτής, επισκεφθείτε την ειδική ιστοσελίδα η οποία έχει δημιουργηθεί dsa-oktoberfest.de, επιλέξτε το περίπτερο και τη βάρδια που επιθυμείτε και εγγραφείτε στη λίστα των βοηθών (η ηλεκτρονική εγγραφή είναι αποκλειστικά για τους γονείς, δεν αφορά τους μαθητές).

Εάν μπορείτε να επενδύσετε περισσότερο χρόνο και θέλετε να αναλάβετε υπεύθυνα έναν τομέα, επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή στη διεύθυνση oktoberfest@dsathen.gr (υπεύθυνοι αναζητούνται για τους τομείς της ανακύκλωσης, της ομάδας υποδοχής και εξυπηρέτησης και της πώλησης λαχνών). 

Διεύθυνση: Δημοκρίτου 6 και Γερμανικής Σχολής Αθηνών, Παράδεισος Αμαρουσίου

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία