BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Κρασιά της Κεντρικής Ελλάδας

Η επόμενη συνάντηση του Wine Club Thessaloniki '96 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 στις 20:00μμ στο The Met Hotel (26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη) και θα είναι αφιερωμένη στα Κρασιά της Κεντρικής Ελλάδας.

ampelwneskentrikhellada

0
0

Οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν γεύσεις από κλασσικές ετικέτες και πειραματικές οινοποιήσεις… ο,τιδήποτε έχει να επιδείξει ο αμπελώνας στο κέντρο της χώρας, από τις περιοχές της Αττικής, Εύβοιας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Τρικάλων και Λάρισας.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με εισήγηση της χημικού-οινολόγου-δημοσιογράφου οίνου Μαρίας Νέτσικα και θα συνεχιστεί με τυφλή γευστική δοκιμή κρασιών.

Το Wine Club Thessaloniki ’96, μια από τις παλαιότερες Λέσχες Φίλων του Κρασιού στην Ελλάδα, διανύει την 23η χρονιά λειτουργίας του. Συνδυάζοντας την οινική εκπαίδευση από επιστήμονες με τη φιλική ατμόσφαιρα, συνεχίζει να συγκεντρώνει τους οινόφιλους της Θεσσαλονίκης και κατ' επέκταση της Βόρειας Ελλάδας και να ικανοποιεί τις αναζητήσεις τους. Οι συναντήσεις των μελών είναι μηνιαίες (εννιά ετησίως) και περιλαμβάνουν παρουσιάσεις και γευστικές δοκιμές κρασιών και αποσταγμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ: 2310 888311 ή στο email: info@wineplus.gr.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία