Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Εκθέσεις Detrop - Oenos στη Θεσσαλονίκη

Το πιο εξωστρεφές pairing τόπων, ανθρώπων, ιστοριών, εταιρειών, προϊόντων και γεύσεων έρχεται στις εκθέσεις Detrop και Oenos από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου του 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

aektheshdetropoenos

88
0

Προϊόντα από όλη την Ελλάδα, είδη με υψηλή προστιθέμενη αξία, εδέσματα που συνδέονται με ήθη-έθιμα, καινοτόμα τρόφιμα, υψηλών προδιαγραφών κρασιά και αποστάγματα, το streetfood, superfoods σε snacks και mocktails και ελεύθερα από συγκεκριμένα συστατικά προϊόντα θα φιλοξενούνται στη διοργάνωση.Παράλληλα, το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης επιμελείται το πρώτο University-Business Conference (UBC), όπου επιδίωξη είναι να έρθουν κοντά φορείς από τον χώρο των επιχειρήσεων στον κλάδο των τροφίμων και των ποτών με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.Στο Συνέδριο θα αναπτυχθούν θέματα σχετικά με το μάρκετινγκ, την επικοινωνία, τα logistics, τα διεθνή οικονομικά και το εμπόριο, τους ανθρώπινους πόρους και τον στρατηγικό σχεδιασμό, τις εξαγωγές, τα πληροφοριακά συστήματα-e business, την τεχνολογία τροφίμων, τα ευρωπαϊκά προγράμματα ΕΣΠΑ.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο στο τηλ: +30 2310 013 245 και το email: xsarman@mkt.teithe.grΣτα πλαίσια της διοργάνωσης θα διεξαχθεί και ο 11ος Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νότιας Ευρώπης.

Ωράριο λειτουργίας:

Σάββατο 2/3 – Κυριακή 3/3 > 10:00πμ-20:00μμ

Δευτέρα 4/3 > 10:00πμ-18:00μμΗ έκθεση απευθύνεται σε επαγγελματίες και η είσοδος γίνεται με τους παρακάτω τρόπους:

- Με ηλεκτρονική εγγραφή (απαραίτητο επαγγελματικό ΑΦΜ) > οι συμμετέχοντες καταγράφονται και εκτυπώνουν το καρτελάκι τους

- Με εγγραφή στα Κέντρα Καταγραφής Εμπορικών Επισκεπτών στις εισόδους της έκθεσης (είσοδοι περιπτέρων Σ.Κ. Ι. ΒΕΛΛΙΔΗΣ 10, 15, 16). Απαραίτητη η επίδειξη επαγγελματικής κάρτας ή σφραγίδα της εταιρείας

- Με εισιτήριο των 20 ευρώ

Ομαδικές επισκέψεις από επαγγελματικές σχολές επιτρέπονται μόνο τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 κατόπιν επικοινωνίας στο τηλ. 2310 291 264.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία