BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Εκθέσεις Detrop - Oenos στη Θεσσαλονίκη

Το πιο εξωστρεφές pairing τόπων, ανθρώπων, ιστοριών, εταιρειών, προϊόντων και γεύσεων έρχεται στις εκθέσεις Detrop και Oenos από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου του 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

aektheshdetropoenos

20
0

Προϊόντα από όλη την Ελλάδα, είδη με υψηλή προστιθέμενη αξία, εδέσματα που συνδέονται με ήθη-έθιμα, καινοτόμα τρόφιμα, υψηλών προδιαγραφών κρασιά και αποστάγματα, το streetfood, superfoods σε snacks και mocktails και ελεύθερα από συγκεκριμένα συστατικά προϊόντα θα φιλοξενούνται στη διοργάνωση.



Παράλληλα, το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης επιμελείται το πρώτο University-Business Conference (UBC), όπου επιδίωξη είναι να έρθουν κοντά φορείς από τον χώρο των επιχειρήσεων στον κλάδο των τροφίμων και των ποτών με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.



Στο Συνέδριο θα αναπτυχθούν θέματα σχετικά με το μάρκετινγκ, την επικοινωνία, τα logistics, τα διεθνή οικονομικά και το εμπόριο, τους ανθρώπινους πόρους και τον στρατηγικό σχεδιασμό, τις εξαγωγές, τα πληροφοριακά συστήματα-e business, την τεχνολογία τροφίμων, τα ευρωπαϊκά προγράμματα ΕΣΠΑ.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο στο τηλ: +30 2310 013 245 και το email: xsarman@mkt.teithe.gr



Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα διεξαχθεί και ο 11ος Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νότιας Ευρώπης.

Με δύο workshops και το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά», θα συμμετέχουν στην έκθεση Detrop, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 2 Μαρτίου και τη Δευτέρα 4 Μαρτίου ακαδημαϊκοί του Perrotis College θα προχωρήσουν σε workshops, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» της ΔΕΘ – Helexpo.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 18:00μμ η επικεφαλής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Επιχειρήσεων στον Τομέα των Τροφίμων» Δρ. Κική Ζηνοβιάδου θα παρουσιάσει διαδραστικό εργαστήριο με τίτλο: «Φτιάξτε ‘χαβιάρι’ στη γεύση που θέλετε» και στις 19:00μμ ο ακαδημαϊκός υπεύθυνος του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων Δρ. Τρύφων Αδαμίδης θα συντονίσει διαδραστικό εργαστήριο με θέμα: «Η οξύτητα στη ζωή μας: μύθοι και αλήθειες».

Τα δύο workshops θα επαναληφθούν και τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, στον ίδιο χώρο, στις 12:00 και 13:00μμ, αντίστοιχα.

Επίσης, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή θα έχει συμμετοχή στη Detrop και μέσω του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά», το οποίο υλοποιείται με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Στην Detrop και σε συνεργασία με το Agrodesign Cluster, διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα «Creative Couples: Ιστορίες παραγωγών και δημιουργών στον αγροδιατροφικό κλάδο». Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου (16:30 – 18:30) στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης». Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Chief Innovation Officer, the Futurecats, Δημήτρης Δημητριάδης, ο οποίος ως ειδικός σε θέματα branding, θα αναπτύξει τη σημασία του για τα ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόντα. Τρία ζευγάρια δημιουργών και παραγωγών, θα μοιραστούν με το κοινό καλές πρακτικές αλλά και λάθη προς αποφυγή στην κοινή τους πορεία για τη δημιουργία ενός brand. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Brand Strategist στην εταιρεία Tropos Branding (μέλος του DGK Group), Χρήστος Κατσάνος.

Ωράριο λειτουργίας:

Σάββατο 2/3 – Κυριακή 3/3 > 10:00πμ-20:00μμ

Δευτέρα 4/3 > 10:00πμ-18:00μμ



Η έκθεση απευθύνεται σε επαγγελματίες και η είσοδος γίνεται με τους παρακάτω τρόπους:

- Με ηλεκτρονική εγγραφή (απαραίτητο επαγγελματικό ΑΦΜ) > οι συμμετέχοντες καταγράφονται και εκτυπώνουν το καρτελάκι τους

- Με εγγραφή στα Κέντρα Καταγραφής Εμπορικών Επισκεπτών στις εισόδους της έκθεσης (είσοδοι περιπτέρων Σ.Κ. Ι. ΒΕΛΛΙΔΗΣ 10, 15, 16). Απαραίτητη η επίδειξη επαγγελματικής κάρτας ή σφραγίδα της εταιρείας

- Με εισιτήριο των 20 ευρώ

Ομαδικές επισκέψεις από επαγγελματικές σχολές επιτρέπονται μόνο τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 κατόπιν επικοινωνίας στο τηλ. 2310 291 264.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία