Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

11o Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας

Η διοργάνωση, την οποία φέρει εις πέρας μια δημιουργική ομάδα ανθρώπων του νησιού, διανύει φέτος την 11η χρονιά

Aigina-giorti-fistikiou-afisa

46
0

Η Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Α., Αικατερίνη Στάθη Σαλπέα, και η Πρόεδρος της Ο.Ε. του Φεστιβάλ Φιστικιού, Δέσποινα Σακκιώτη, ανακοινώνουν  τη διοργάνωση του 11ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας την περίοδο 12-15 Σεπτεμβρίου. Το Aegina Fistiki Fest, που ξεκίνησε το 2009 ως μια γιορτή που πραγματοποιείται στο Δήμο Αίγινας, συγκεντρώνει πλέον πάνω από 30.000 επισκέπτες κάθε χρόνο.

Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης έχει ως στόχο την ακόμα μεγαλύτερη ανάδειξη της πλούσιας Ιστορίας του όμορφου νησιού στα εγχώρια και διεθνή ΜΜΕ, καθώς επίσης και να χαρίσει στους επισκέπτες τη μοναδική γεύση του τοπικού προϊόντος (ΠΟΠ), το πασίγνωστο φιστίκι Αιγίνης, προκειμένου να συμβάλλει στην βελτίωση της τοπικής επιχειρηματικότητας και της τουριστικής ανάπτυξης.

Το πρόγραμμα της έκθεσης, εκτός από την εμπορική έκθεση που λαμβάνει χώρα κατά μήκος του γραφικού νεοκλασικού παραλιακού μετώπου της πόλης, περιλαμβάνει ακόμα πλήθος εκδηλώσεων εικαστικού, μουσικού, θεατρικού, κινηματογραφικού, ψυχαγωγικού αλλά και πολιτισμικού ενδιαφέροντος.

Η έναρξη της γιορτής σηματοδοτείται με μία μεγάλη συναυλία και γαστρονομικές εκδηλώσεις με επίκεντρο το φιστίκι και άλλα τοπικά προϊόντα.
Δείτε εδώ αναλυτικότερα το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Χορηγία επικοινωνίας του Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας: η εφημερίδα Agrenda και η ιστοσελίδα Agronews

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία