Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Τρεις μέρες δωρεάν μαθημάτων στη Le Monde

Συγκεκριμένα, από τις 10 έως και τις 12 Σεπτεμβρίου, η LE MONDE θα υποδεχθεί για 2η  φορά, στις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις της στο Μοσχάτο, νέους και νέες επίδοξους Chefs & Pastry-chefs, 17 έως 40 ετών, που αγαπούν τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και επιθυμούν να ζήσουν από κοντά την εκπαιδευτική εμπειρία της LE MONDE.

LE_MONDE_BOOTCAMP_2019

234
0

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, η κορυφαία σχολή γαστρονομικών, τουριστικών και ξενοδοχειακών σπουδών, συνεχίζει να πρωτοπορεί σταθερά από το 1996 και διοργανώνει το LE MONDE Bootcamp September Edition προσφέροντας σε ενδιαφερόμενους επίδοξους Chefs & Pastry Chefs από όλη την Ελλάδα, μία ακόμα Δωρεάν Εκπαιδευτική Εμπειρία, το LE MONDE Bootcamp September Edition.

Οι τυχεροί που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εντελώς δωρεάν 3ήμερο εκπαιδευτικό LE MONDE Bootcamp September Edition, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο site www.lemonde.edu.gr/bootcamp από τις 21/08 έως και τις 03/09 (23:59).

Όλοι όσοι θέλουν τώρα, ή/και δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή στο προηγούμενο LE MONDE Bootcamp που διεξήχθη τον Ιούλιο (09-11/07), έχουν ξανά την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική αυτή βιωματική, εκπαιδευτική εμπειρία, σχεδιασμένη αποκλειστικά από τη LE MONDE για εκείνους. Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας θέσεων στο δωρεάν εκπαιδευτικό LE MONDE Βootcamp September Edition, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στην ειδική σελίδα του site (www.lemonde.edu.gr/bootcamp) και οι τυχεροί επιλαχόντες θα ενημερωθούν από τη LE MONDE.

Tο LE MONDE BOOTCAMP September Edition, επιφυλάσσει και πάλι στους συμμετέχοντες πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και αναπάντεχες συναντήσεις με τους “Stars” της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής τέχνης. Εάν λοιπόν είσαι κι εσύ από 17 έως 40 ετών με πάθος για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και η κουζίνα είναι ο φυσικός χώρος που επιλέγεις για να δημιουργείς και να εκφράζεσαι, μην χάνεις χρόνο και δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή! Η LE MONDE σε περιμένει να ανακαλύψεις από κοντά αυτόν τον υπέροχο, συναρπαστικό κόσμο.

Ήρθε η στιγμή να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία και να δείτε πως είναι να εκπαιδεύεται κάποιος στον τομέα των ξενοδοχειακών σπουδών, υπό την καθοδήγηση κορυφαίων και διακεκριμένων επαγγελματιών καθηγητών σε έναν άκρως απαιτητικό κλάδο. Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις και τα εργαστήρια πρακτικής της σχολής LE MONDE για άλλη μια φορά θα γίνουν το πεδίο δράσης για συμμετοχή και παρακολούθηση διαλέξεων και live παρουσιάσεων από τους ειδικούς του κλάδου, προκειμένου οι νέοι και οι νέες τυχεροί συμμετέχοντες να γνωρίσουν την ουσία, να μοιραστούν τα «μυστικά» της επιτυχίας και να έρθουν σε επαφή με την αληθινή γοητεία των ξενοδοχειακών και τουριστικών σπουδών!

Tο LE MONDE Hotel Manager Bootcamp επιφυλάσσει στους συμμετέχοντες πολλές ευχάριστες εκπλήξεις! Εάν λοιπόν είσαι κι εσύ από 17 έως 40 ετών και ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας, μην χάνεις χρόνο, δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή και ανακάλυψε τι σημαίνει κορυφαίες ξενοδοχειακές και τουριστικές σπουδές! Η LE MONDE σε περιμένει να σε οδηγήσει σε έναν υπέροχο, συναρπαστικό κόσμο. Καλή επιτυχία σε όλους & όλες!


Καλή επιτυχία στους ενδιαφερόμενους!

LE MONDE Bootcamp:

www.lemonde.edu.gr/bootcαmp-hotel

LE MONDE Website:

http://www.lemonde.edu.gr/

Facebook:

www.facebook.com/LE.MONDE.Institute

Instagram:

https://www.instagram.com/le_monde_edu_official_page

YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCDvOonBJ2vrSiozqzpncu7g

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία