BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Επίδειξη των μηχανημάτων κατεργασίας εδάφους και σποράς της Kverneland από την Terra

Την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019, στις 10:00 στην Λάρισα, Επ. οδός Γιάννουλης – Φαλάνης, διασταύρωση Δασοχωρίου, αριστερά προς κτήμα Ανεμόμυλος .

final_Poster_Ampelonas03f

42
0

Το αναστρεφόμενο άροτρο 150S, ο σβωλοκόπτης NGH σε συνδυασμό με την πνευματική σπαρτική σιτηρών DA, ο καλλιεργητής CLC Pro Classic, ο υπεδαφοκαλλιεργητής DTX,  θα δουλέψουν στο χωράφι παράλληλα με μηχανήματα γεωργίας ακριβείας όπως o λιπασματοδιανομέας με σύστημα ζύγισης TL Geospread και το αναρτώμενο ψεκαστικό  iXter B18.

Η νέα σειρά αρότρων 150S, διατίθενται πλέον  για ελκυστήρες ιπποδύναμης έως 150Hp .

Οι σβωλοκόπτες της νέας επανασχεδιασμένης σειράς H, αποτελούν ιδανική επιλογή και συνδυάζονται με τις πνευματικές σπαρτικές σιτηρών DA για μέγιστη απόδοση και οικονομία.

Οι καλλιεργητές της σειράς CLC αποτελούν την πρόταση της Kverneland για κατεργασία εδάφους, ειδικά στα σιτηρά και ψυχανθή.

Ο νέος υπεδαφοκαλλιεργητής DTX είναι συνδυασμός διάνοιξης του εδάφους, αλλά ταυτόχρονα και προετοιμασίας της σποροκλίνης, μειώνοντας τον χρόνο κατεργασίας.

Ο λιπασματοδιανομέας TL Geospread και το ψεκαστικό iXter B18, πλήρως συμβατά με πρωτόκολλο επικοινωνίας ISOBUS, αποτελούν κορυφαία επιλογή για εφαρμογή γεωργίας ακριβείας.

Η παρουσίαση – επίδειξη θα γίνει από τον υπεύθυνο δοκιμών της Kverneland ενώ στους επισκέπτες θα δοθεί η ευκαιρία να ενημερωθούν για την πλήρη σειρά μηχανημάτων της εταιρίας.  

Πληροφορίες:   τηλ. 2410 575311

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία