Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Διαγωνισμός Ελληνικού μελιού το Δεκέμβρη

Στα πλαίσια του 11ου Φεστιβάλ Μελιού και Προϊόντων μέλισσας, που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από 6 μέχρι 8 Δεκεμβρίου, θα διεξαχθεί ο Διαγωνισμός Ελληνικού μελιού Ανώτερης Ποιότητας.

e529a8dc22bd84a37f6f8ae6b8ce40d3_XL

Agronews

71
0

Η διοργάνωση έχει σαν στόχο την παρουσίαση του πλούτου και της ποιότητας των ελληνικών μελιών στο καταναλωτικό και εμπορικό κοινό, τη γνωριμία, προβολή και προώθηση των διαφορετικών κατηγοριών ελληνικών μελιών και την ανάδειξη του καλύτερου μελιού ανά κατηγορία, όπου ανήκει.Ακολουθεί αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ενημερώνει τους μελισσοκόμους της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας ότι κατά τη διάρκεια του 11ου Φεστιβάλ Μελιού και Προϊόντων μέλισσας, που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 6,7 και 8 Δεκεμβρίου 2019, θα πραγματοποιηθεί Διαγωνισμός Ελληνικού μελιού Ανώτερης Ποιότητας.

Η διοργάνωση έχει σαν στόχο την παρουσίαση του πλούτου και της ποιότητας των ελληνικών μελιών στο καταναλωτικό και εμπορικό κοινό, τη γνωριμία, προβολή και προώθηση των διαφορετικών κατηγοριών ελληνικών μελιών και την ανάδειξη του καλύτερου μελιού ανά κατηγορία, όπου ανήκει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής σας, στη Διεύθυνση Αγροτική Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Πιερίας, στο Ισόγειο του κτηρίου της πρώην Νομαρχίας Πιερίας, γραφείο 8, τηλ. 2351351103 (Συμεωνίδης Κων/νος).

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία