Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Δελτία Τύπου

Υπέρ δανειστών ο χώρος που έφτιαχναν το δημοπρατήριο Σερρών

Την αγανάκτησή τους για την ακύρωση της δημιουργίας του εκθετηρίου αγροδιατροφικών προϊόντων – ηλεκτρονικού δημοπρατηρίου στο Ν. Σερρών λόγω παραχώρησης της έκτασης στο Υπερταμείο των δανειστών εκφράζουν με ανακοίνωση της  η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Κεντρικής Μακεδονίας.

Golden_Farm3

16
0

Σύμφωνα με όσα κάνει  γνωστά η σχετική ανακοίνωση «η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και το Επιμελητήριο Σερρών και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Συνδέσμου

Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου, επί ένα έτος προέβησαν στις δέουσες ενέργειες και υπερέβησαν όλα τα εμπόδια για την πιλοτική εφαρμογή εκθετηρίου-ηλεκτρονικού δημοπρατηρίου στο Νομό Σερρών.

Δυστυχώς είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ένα βήμα πριν από την υλοποίηση, κατά τραγικό τρόπο, λάβαμε ενημέρωση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ότι κι αυτή η έκταση παραχωρήθηκε στο Υπερταμείο των ξένων δανειστών.

Το αποδεκτό αίτημα είχε υποβληθεί για την αξιοποίηση έκτασης 17 στρεμμάτων και των εγκαταστάσεων που υφίστανται σ' αυτήν, πλησίον της πόλης των Σερρών, για την δημιουργία εκθετηρίου - ηλεκτρονικού δημοπρατηρίου, καθώς και την ένταξη της όλης προσπάθειας σε αναπτυξιακό πρόγραμμα.

Εκτός από την αγανάκτησή μας τίθεται κι ένα αμείλικτο ερώτημα: «Με ποιές υποδομές θα υπάρξει στο μέλλον η δυνατότητα ανάπτυξης στον Αγροδιατροφικό Τομέα και όχι μόνο;» Παρά ταύτα η προσπάθεια συνεχίζεται και καλούμαστε όλοι οι Έλληνες να αντιληφθούμε την ασφυκτική νέα πραγματικότητα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία