BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Επιµένει µεταξύ 94-95 σεντς ανά λίµπρα το χρηµατιστήριο βάµβακος

Το βαµβάκι πραγµατοποίησε ένα γύρισµα προς τα 92 σεντς, αλλά σχετικά εύκολα ανέκαµψε κυµαινόµενο µεταξύ 94-95 σεντς για τα συµβόλαια ∆εκεµβρίου ‘21.

papadogianis_M_3_8_2

Γιάννης Παπαδογιάννης

27
0

Νέα Υόρκη
Είναι προφανές πως η πλειονότητα των εµπορευµάτων ακολουθεί τη γενικότερη πορεία των χρηµατιστηρίων αξιών (κυρίως των ΗΠΑ) µε πολλές συνεδριάσεις προς τις ίδιες κατευθύνσεις, χωρίς αυτό να σηµαίνει πως δεν υπάρχουν θετικά θεµελιώδη στο βαµβάκι. Η ιστορία του πληθωρισµού φαίνεται να έπεισε πολλά κερδοσκοπικά κεφάλαια να ποντάρουν στα εµπορεύµατα. Γι’ αυτό πολλοί αναλυτές θεωρούν πως αντίστοιχα γενικευµένη θα είναι και η πτώση όταν αυτή τελικά έρθει.

Ελληνική Αγορά
Η πρόσκαιρη διόρθωση του χρηµατιστηρίου προς τα 92 σεντς ανά λίµπρα κάπως ατόνησε το ενδιαφέρον των αγοραστών, καθώς αρκετοί εξ αυτών θεώρησαν πως
ο ανοδικός κύκλος βρίσκεται στο τέλος του. Παράλληλα και οι εκκοκκιστές προτίµησαν να περιµένουν παρά να προσφέρουν χαµηλότερα. Για την ώρα φαίνεται οι πωλητές να δικαιώνονται, καθώς η αγορά ανέκαµψε. Οι πωλήσεις µέχρι ώρας κυµαίνονται στους 100.000 τόνους και δεν συντρέχει κάποιος λόγος βιασύνης
για περαιτέρω δεσµεύσεις. Άλλωστε η σοδειά δείχνει πρώιµη, οπότε σύντοµα θα γνωρίζουµε περισσότερα για τις φετινές ποιότητες και τι πρέπει να προσφέρουµε.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία