BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Λήγουν 23 Νοεμβρίου τα συμβόλαια Δεκεμβρίου

Με τις δυνάµεις που πίεσαν σηµαντικά την τιµή βάµβακος να έχουν κλείσει θέσεις στα συµβόλαια ∆εκεµβρίου, οι αναλυτές εκτιµούν ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια υποχώρησης τιµών, ιδίως µετά τη σχετικά αδιάφορη έκθεση του USDA.

pιφ87θφ__1__2_2_2_2_2_2_2_2_2_3_11

Γιάννης Παπαδογιάννης

5175
3

Την ίδια στιγµή όµως, δεν διαφαίνονται και σηµαντικά περιθώρια περαιτέρω ανόδου, µε την αγορά έπειτα από την κούρσα ανάκτησης 16 σεντς, να δείχνει κάπως κουρασµένη για ανοδική διάσπαση των 90 σεντς. Άλλωστε, τα χρονικά περιθώρια για κάτι τέτοιο είναι στενά, δεδοµένου ότι µέσα στο επόµενο δεκαήµερο το ενδιαφέρον µετατίθεται στα συµβόλαια Μαρτίου του 2023. Μέχρι ένα βαθµό, η ισορροπία που διαµορφώθηκε στο χρηµατιστήριο βάµβακος αποδίδεται στις πολλές ανοιχτές θέσεις υπέρ της πτώσης, υποχρέωσαν τους εµπλεκόµενους σ’ αυτή την τοποθέτηση, να κλείσουν είτε να ρολάρουν στον Μάρτιο.

 

Σχόλια (3)
Προσθήκη σχολίου

16-11-2022 11:54Νίκος

Γράφει ο αρθρογράφος στις 14-11 " Την ίδια στιγµή όµως, δεν διαφαίνονται και σηµαντικά περιθώρια περαιτέρω ανόδου, µε την αγορά έπειτα από την κούρσα ανάκτησης 16 σεντς, να δείχνει κάπως κουρασµένη για ανοδική διάσπαση των 90 σεντς. Σήμερα στις 16-11 αυτή τη στιγμή η τιμή είναι 91,75 με τάση ανόδου. Εσείς που γράφετε συνεχώς για μη άνοδο για δυσκολίες και γενικά όλα άσχημα για το βαμβάκι , έχετε πληροφορίες από κάπου ή σας λένε οι εκκοκιστές τα "νέα" τους ;

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (2)
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία