Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Πίσω από τη Wall Street τα συµβόλαια βάµβακος

Η αγορά εξακολουθεί να επηρεάζεται περισσότερο από τα µακροοικονοµικά στοιχεία και λιγότερα από τα θεµελιώδη. Μέσα στην εβδοµάδα είχαµε υψηλή µεταβλητότητα µε κινήσεις και προς τις δυο κατευθύνσεις.

pιφ87θφ__1__2_2_2_2_2_2_2_2_2_3_3

5593
0

Νέα Υόρκη

Βέβαια νωρίτερα οι τιµές στα συµβόλαια ∆εκεµβρίου έχασαν κάµποσα σεντς από τα πρόσφατα υψηλά και από την κίνηση αυτή φάνηκε ότι η ζήτηση όσο το χρηµατιστήριο ήταν κοντά στα 90 σεντς ήταν παγκοσµίως υποτονική. Το ενδιαφέρον πλέον εστιάζει στο σηµείο στο οποίο θα ισορροπήσουν οι τιµές του Μαρτίου και τι θα µπορέσουν να πληρώσουν οι κλώστες. Μια µικρή ανάκαµψη τώρα θα τους πείσει να προβούν σε νέες αγορές.

Ελληνική αγορά

Κινήσεις από την Αίγυπτο για ελληνικό βαµβάκι έρχονται να σπάσουν κάπως το υποτονικό κλίµα που έχει διατηρηθεί εδώ και αρκετές εβδοµάδες στην εγχώρια αγορά. Σε κάθε περίπτωση, η ζήτηση παραµένει χλιαρή, κάτι που επιτρέπει πιέσεις στο πριµ επί των χρηµατιστηριακών τιµών, το οποίο ήδη έχει υποχωρήσει σηµαντικά. Μεγαλύτερη πτώση υπάρχει στα υποδεέστερα χρώµατα, για τα οποία η βάση οδεύει προς τα 5 σεντς πάνω από τις τιµές Μαρτίου ‘23. Παράλληλα, η ενίσχυση του ευρώ έρχεται να επιβαρύνει περαιτέρω το κλίµα στη φυσική αγορά.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία