Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Καινοτόμες Λύσεις

Με έµφαση στην τεχνική υποστήριξη

Eδώ και 30 περίπου χρόνια η SIVVAS AE εξυπηρετεί τη βιοµηχανία τροφίµων µε εξοπλισµό, καινοτοµίες και τεχνική υποστήριξη είτε βελτιώνοντας γραµµές παραγωγής, είτε ξεκινώντας από το µηδέν, υλοποιώντας µελέτες για τους συνεργάτες της και στη συνέχεια προχωρώντας στην κατασκευή ολόκληρων παραγωγικών µονάδων.

sivvas_katastima_thessalonikis1-1024x512

39
0

Μετά την εγκατάσταση, το εξειδικευµένο προσωπικό της SIVVAS AE είναι στη διάθεση των πελατών της, για τεχνολογική βοήθεια και εκπαίδευση του προσωπικού της στη χρήση και συντήρηση του εξοπλισµού που παρέδωσε.

Μία οµάδα από έµπειρους µηχανικούς επισκευών, ταξιδεύουν ανά την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και τις Βαλκανικές χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η SIVVAS AE, µε έξι πλήρως εξοπλισµένα αυτοκίνητα επισκευών. Έτσι η εταιρεία εγγυάται ικανοποιηµένους πελάτες και ενεργή προώθηση των πωλήσεων του εξοπλισµού των προµηθευτών της. ∆ιαθέτει επίσης πλήρες τµήµα τεχνοοικονοµικών µελετών που εξασφαλίζουν χρηµατοδοτήσεις και επιχορηγήσεις επενδυτικών σχεδίων από ευρωπαϊκά και εθνικά κεφάλαια.

Η εταιρεία καλύπτει όλο το φάσµα κοπής και συσκευασίας τυριών περιλαµβάνοντας κοπή σε φέτες, µεγάλα τεµάχια, µερίδες, κύβους, τρίψιµο τυριού για επίπαση σε εδέσµατα, πίτσες και γενικότερα ενίσχυση διαφόρων εδεσµάτων µε τη γεύση του τυριού καθώς και φούρνους καπνισµού, µηχανές γαλακτωµατοποίησης για τυριά σε κρεµώδη υφή και τυριά Vegan.

Στον τοµέα της συσκευασίας παραδίδει ολοκληρωµένες προτάσεις που περιλαµβάνουν τις συσκευασίες σε δισκάκια, συσκευασία σε ελεγχόµενη ατµόσφαιρα (MAP), συσκευασία σε κενό (vacuum), συσκευασίες θερµοσυρρίκνωσης και doypack. Οι γραµµές συσκευασίας που προτείνει περιλαµβάνουν end of line solutions για τα επόµενα βήµατα µετά τη συσκευασία όπως τη διακίνηση των συσκευασιών, λύσεις ποιοτικού ελέγχου όπως τον έλεγχο βάρους και ξένων ουσιών µε αυτόµατη απόρριψη των συσκευασιών, έλεγχο ετικέτας, σφράγισης, εκτύπωσης ετικετών, εκτύπωσης barcode, διαµόρφωση χαρτοκιβωτίων, παλετοποίηση και περιτύλιξη παλετών.

Η εταιρεία SIVVAS AE πιστεύει στην ανάπτυξη εποικοδοµητικών συνεργασιών και γνωρίζει τις ανάγκες των επαγγελµατιών της βιοµηχανίας τροφίµων σε βάθος, έτσι ώστε η επένδυση µε την υποστήριξή της να είναι αποδοτική για την επιχείρηση, αυξάνοντας την παραγωγή και ταυτόχρονα περιορίζοντας το κόστος λειτουργίας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία