BACK TO
TOP
Food insider

Ανοικτός διαγωνισμός για το πρόγραμμα «Chickens of Pindos» από τον ΑΠΣΙ Πίνδος

Σε προκήρυξη ανοικτού διαγωνισμού προχώρησε ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωάννινων- H Πίνδος (ΑΠΣΙ Πίνδος) για το πρόγραμμα «Chickens of Pindos», σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

pindos_2_4

117
0

Αναλυτικότερα, πρόκειται για την επιλογή ενός Εκτελεστικού Οργανισμού για την εκτέλεση του συνόλου των δραστηριοτήτων της Πρότασης με τίτλο «Chickens of Pindos». Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε ενδιαφερόμενος, φυσικό ή νομικό πρόσωπο (ή ένωση/κοινοπραξία αυτών) που ασκούν υπηρεσίες προώθησης, διαφήμισης, μάρκετινγκ και συμβουλευτικής και λειτουργούν νόμιμα σε κάποιο από τα κράτη-μέλη της ΕΕ ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ή σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει τη συμφωνία Δημοσίων Συμβάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου. Το κριτήριο αξιολόγησης προσφορών και ανάθεσης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά. Οι προσφορές υποβάλλονται στην έδρα του ΑΠΣΙ – Πίνδος (Ροδοτόπι, Ζίτσα) είτε ιδιοχείρως, είτε με συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή ταχυμεταφορά μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ..

Περίληψη ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου του έργου – CHICKENS OF PINDOS  του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων - Η ΠΙΝΔΟΣ εδώ


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία