BACK TO
TOP
Πληρωμές

Συγνώμη λάθος Μπαμπασίδη, προς τον Απρίλιο τελικά βαμβάκι

Έσπασαν τα τηλέφωνα από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, μόλις μεταδόθηκε η δέσμευση του προέδρου, Κυριάκου Μπαμπασίδη, από το βήμα του Συνεδρίου για το Βαμβάκι, ότι μέχρι το τέλος Μαρτίου θα έχει πληρωθεί η ειδική ενίσχυση, ύψους 180 εκατ. ευρώ, περίπου για το βαμβάκι της προηγούμενης σοδειάς.

AVGENAKHS_SYNEDRIO-VAMVAKOS_3

6477
29

Συγνώμη λάθος λέει τώρα ο Μπαμπασίδης, προς τον Απρίλιο τελικά το βαμβάκι

Ένα μήνα αργότερα, δηλαδή περί τα τέλη Απριλίου, υπολογίζουν τώρα τη συγκεκριμένη πληρωμή οι επιτελείς του ΟΠΕΚΕΠΕ, με τη δέσμευση να γίνεται και πάλι προφορικά και όχι γραπτά, πράγμα το οποίο δείχνει ότι ούτε γι’ αυτό δεν είναι σίγουροι.

Το 
Agronews σεβόμενο τους αναγνώστες του και μόνο, αισθάνεται την υποχρέωση να μεταφέρει και τις τελευταίες «διευκρινήσεις» των «γραφειοκρατών» του Οργανισμού. Διατηρώντας, όπως πάντα, πολλές επιφυλάξεις.

Νωρίτερα το Agronews έγραφε:

Δέσμευση Μπαμπασίδη για πληρωμή της ειδικής βάμβακος τέλος Μαρτίου

Ως τα τέλη Μαρτίου 2024 θα πληρωθεί η ειδική ενίσχυση βάμβακος ύψους 183 εκατ. ευρώ, δεσμεύτηκε ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Κυριάκος Μπαμπασίδης, από το βήμα του 4ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Βάμβακος, που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη. 

Αναφορικά με τις δυσκολίες που συναντά η ανάρτηση των τιμολογίων για την ειδική βάμβακος αλλά και για τις υπόλοιπες συνδεδεμένες ενισχύσεις, ο ίδιος υποστήριξε πως σε λίγες ημέρες θα ανοίξει η πλατφόρμα καταχωρήσεων, ώστε να προχωρήσει ο προγραμματισμός των πληρωμών.

Σχόλια (29)
Προσθήκη σχολίου

07-03-2024 22:22INSIDER

Ο ΠΡΟΕΔΡΟ - ΚΟΥΛΗΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ. ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ ΛΕΜΕ

Απάντηση

07-03-2024 18:28INSIDER

Ο συγκεκριμένος τύπος σήμερα επέτρεψε στο προσωπικό του Οργανισμού να τρώει και να πίνει κρασιά και τσίπουρα. Αν και δικηγορος ξέρει να παραβατεί Διώξτε τον

Απάντηση

07-03-2024 18:11Apostolia

Είστε καρναβάλια ..

Απάντηση

07-03-2024 18:09Apostolia

Είστε καρναβάλια.

Απάντηση

07-03-2024 14:06George

Το κόλπο είναι καλά στημένο ,χρεοκοπία των αγροτών και κατασχέσεις από τα fand της περιουσίας τους σπίτια χωράφια τα πάντα, γι'αυτό δεν πληρώνουν έγκαιρα τις επιδοτήσεις,μετά άνετα θα τα κάνουν όλα τζάμια. 48% να τους ξαναψηφισετε πάλι δεν σας λυπάμαι καθόλου. Σε δύο τρία χρόνια δεν θα έχετε μαντήλι να κλάψετε. Εγώ δεν τους έχω ψηφίσει ποτέ.

Απάντηση

07-03-2024 09:19sarakatsanos

Επανέρχομαι στο θέμα των πληρωμων και θέτω το ερώτημα. Οι συνάδελφοι στο Μέγαρο Μαξίμου οταν πηγαν δεν έθεσαν το θέμα των πληρωμων ως καίριο;; Ο αρμόδιος υπουργός ας μας πει τον λόγο που δεν πληρωνονται στην ώρα τους οι συνδεδεμένες;; ποιος φταίει τελικά δεν έχεται κατανοήσει ότι οι αγρό κτηνοτρόφοι δεν έχουν καταθέσεις όπως εσείς για να κάνουν τις δουλειές τους. Θα επανέλθω δριμύτερος.

Απάντηση

07-03-2024 00:44INSIDER

Αυτός ασχολείται με το πως θα πληρώσει αυτούς που ελέγχει η δικαιοσύνη. Ντροπή σου Μπαμπασίδη.

Απάντηση

06-03-2024 23:33Γιωργος

Καλα μας κανει ο αναθεματισμενος και αφορισμενος χρυσος,αλλα πιο πολυ το ευχαριστιεμαι για το 41 τακατο.εμβολιασμενοι τι ψηφισατε ρε γιδια!!!!!!!!!!!

Απάντηση

06-03-2024 23:11Αγροτης

Ρε παιδιά δεν υπάρχει εισαγγελέας σε αυτή την χώρα να παρέμβει. Δεν γίνεται ο οποιοδήποτε να βγαίνει να δηλώνει ότι θέλει και να εμπαίζει με τον κοσμακι. Δεν είναι κράτος αλλά μπούρδελο αλλά και εκεί τουλάχιστον υπάρχει και σειρά. Μόνο αειδια νιώθει κάνεις με αυτά τα ξεφτίλικια που γίνονται. Αλλά καταραμένοι να είναι και όσοι τους αποδέχονται,τους στηρίζουν και τους ψηφίζουν.

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)

06-03-2024 23:06Agrotisa

Απίστευτο και απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει... Από Μάρτιο που γινόταν παραδοσιακά οι πληρωμές πήγαμε αρχές Απριλίου και από αρχές Απριλίου πάμε τέλη Απριλίου του χρόνου Μάιο... καλή φάση!!! Το ίδιο έγινε και με την καπ... μάλλον τα λεφτά ήταν νόστιμα τα φάγανε και τα χώνεψαν κι όλας... Έχει ξεκινήσει ιδη η καινούργια καλλιεργιτικη περίοδος και ας αναρωτηθεί κάποιος από αυτούς τους ανθρώπους αν θέλουμε να τους λέμε ανθρώπους γιατί για μένα δεν είναι ...πως θα ξεκινήσει αυτή η χρονιά με μισό πληρωμένη καπ και να κάνουνε εμάς να χρωστάμε τον καθένα και να ρίχνουμε τα μούτρα μας για να κάνουμε τη δουλειά μας... αντι να βοηθαμε τον λαό μας βοηθάμε την Ουκρανία..ας είναι..... πραγματικά νιώθω μια αηδία... τίποτε άλλο!! Απίστευτοι!

Απάντηση
Περισσότερα σχόλια
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Προϊόντα Εμπορεύματα