BACK TO
TOP
Δρώμενα

World Class 2019 θα «δείξει» τον κορυφαίο Έλληνα bartender

Το World Class των Reserve Brands της Diageo, ο κορυφαίος διαγωνισμός bartending, πηγή έμπνευσης και εκπαίδευσης των πρωταγωνιστών της παγκόσμιας bartending σκηνής, που προσδιορίζει εδώ και μια δεκαετία, τα trends στον κλάδο του ποτού, προσκαλεί για ακόμη μια χρονιά, επίδοξους bartender να συμμετέχουν και να διεκδικήσουν τον κορυφαίο τίτλο του θεσμού.  

bartender

17
0

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα και εντατική διαδρομή σε 5 πόλεις της Ελλάδας, παρουσιάστηκε μια σειρά εξαιρετικά πρωτότυπων workshop. Πρώτος σταθμός ήταν η Θεσσαλονίκη, ενώ ακολούθησαν ο Βόλος, η Αθήνα, τα Χανιά και τελευταίος σταθμός η Πάτρα.

Οι βασικοί ομιλητές, ο Έλληνας World Class Bartender Of The Year 2018, Αχιλλέας Πλακίδας, ο ιδρυτής του Global Bartending Talent Agency, Dan Dove και οι Brand Ambassadors, Άντζελα Μαριδάκη και Γιώτης Αγγελίδης παρουσίασαν τις τρεις νέες διαγωνιστικές ενότητες στα Roadshow sessions 2019, σε συνολικά σε πάνω από 400 συμμετέχοντες.

Science of Smoke

Στην πρώτη διαγωνιστική ενότητα, πρωταγωνιστής είναι το κλασσικό Johnnie Walker Black Label whisky, στην οποία οι συμμετέχοντες καλούνται να αναδείξουν τα στοιχεία του καπνού, στα συστατικά και την προετοιμασία του cocktail που θα δημιουργήσουν, προσφέροντάς μια απλή αλλά επιτηδευμένη πρωτότυπη συνταγή.

Tech Tonics

H δεύτερη διαγωνιστική ενότητα έχει στο επίκεντρό της το αρωματικό τζιν Tanqueray No.TEN και πραγματεύεται τις πρωτοποριακές μεθόδους ανθράκωσης, για τη δημιουργία του απόλυτα ισορροπημένου long serve.

Talisker

Για την τρίτη διαγωνιστική ενότητα, το σκωτσέζικο ουίσκι Talisker single malt, παντρεύεται με την πολυνησιακή μυθολογία και τη μαγευτική κουλτούρα των Tiki cocktails, δημιουργώντας, τα πιο φανταχτερά serves. 

 

Τo συναρπαστικό ταξίδι του World Class 2019 μόλις ξεκίνησε! Η έναρξη της περιόδου υποβολής συμμετοχών, σηματοδοτεί την αρχή του διαγωνιστικού μέρους του θεσμού, και καλεί τους απανταχού bartenders να δημιουργήσουν αυθεντικές συνταγές για ευφάνταστα cocktails, που θα διαμορφώσουν τις τάσεις των ποτών για το 2019. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επιλέξουν μια από τις παραπάνω θεματικές και να υποβάλλουν την δική τους πρωτότυπη συνταγή, έως τη Δευτέρα 15 Απριλίου στο https://www.theworldclassclub.com/enter-competition.

Ο ημιτελικός θα διεξαχθεί αρχές Μαΐου 2019 και θα οδηγήσει στην ανάδειξη της τελικής ομάδας που θα διεκδικήσει τον πολυπόθητο τίτλο του Έλληνα World Class Winner 2019, στον ελληνικό τελικό τον Ιούνιο.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία