BACK TO
TOP
Δρώμενα

Στη Μύκονο η κινητή έκθεση με ετικέτες του Κτήματος Lazaridi

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την πρώτη εμφιάλωση του Château Nico Lazaridi, μια σειρά από εκδηλώσεις «ταξιδεύουν» μέσα στο 2019 την τέχνη του κρασιού της Nico Lazaridi σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα: από τις 8 έως και τις 21 Ιουλίου, το Art and Wine on the move θα βρίσκεται στη Μύκονο και το ξενοδοχείο Semeli!

artandwineonthemovepatrikalakis

2
0

Στο πρωτότυπο αυτό project που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το κρασί με την τέχνη, οι ανά την Ελλάδα οινόφιλοι έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τους εντυπωσιακούς ζωγραφικούς πίνακες που έχουν κοσμήσει τις εμβληματικές ετικέτες του Château Nico Lazaridi. Tο Art and Wine on the move συνοδεύουν μια σειρά από wine events, σε όλη τη διάρκεια του έτους σε διάφορες ελληνικές πόλεις. Με επίκεντρο την έκθεση των πινάκων, διοργανώνονται οινικές εκδηλώσεις, όπως παρουσιάσεις, κάθετες γευστικές δοκιμές και wine and dine events.

Οι ετικέτες των οίνων της οικογένειας «Château» αποτελούν ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα καλλιτεχνικό «showcase». Όλες τους απεικονίζουν πρωτότυπα έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για τους συγκεκριμένους οίνους. Το λευκό και το ερυθρό «Château» καθώς και το Rose Nico Lazaridi ανανεώνουν την ετικέτα τους κάθε επτά χρόνια, μια αλλαγή που συχνά σηματοδοτεί μεταβολές στο ίδιο το προϊόν.

Εμπνευσμένα από τα κρασιά και τους ανθρώπους που τα δημιούργησαν, τα έργα αυτά εκτίθενται όλα στους χώρους του οινοποιείου στην Αγορά της Δράμας, με τους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να τα θαυμάσουν κατά τη διάρκεια της ξενάγησής τους. Χάρη στην έκθεση Art and Wine on the move, οι συγκεκριμένοι πίνακες εκτίθενται για πρώτη φορά εκτός του οινοποιείου.

Οι καλλιτέχνες που επιμελήθηκαν τις ετικέτες των «Château» στην έκθεση Art and Wine on the move είναι οι Γιάννης Νάνου, Φαίδων Πατρικαλάκης, Χρήστος Μαρκίδης, Παύλος-Άγγελος Κουγιουμτζής και Γιάννης Νίκου, δημιουργώντας έργα ανθρωποκεντρικά, πίνακες που αναδεικνύουν τη σχέση του ατόμου με τη φύση μέσα από τη δημιουργία, την εργασία, την τέχνη.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο Semeli (Ρόχαρη, Μύκονος, τηλ. 2289 027 466), από τη Δευτέρα 8 έως και την Κυριακή 21 Ιουλίου.

Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης: τιμές γνωριμίας στο ποτήρι και τις φιάλες Nico Lazaridi στο εστιατόριο του ξενοδοχείου

Ακόμη, Wine & Dine Event: Πέμπτη 18 Ιουλίου, ώρα 20:30μμ

Βραδιά υψηλής γαστρονομίας με μενού έξι πιάτων, συνοδεία εκλεκτών οίνων της Nico Lazaridi στο εστιατόριο KRAMA

Θέσεις περιορισμένες | Κρατήσεις στο τηλ: 2289 028 788

Τον Αύγουστο η έκθεση θα μεταφερθεί στο  Eagles Palace στη Χαλκιδική


Περισσότερες πληροφορίες
:

#artandwineonthemove

www.nicolazaridi.gr

Facebook: @NicoLazaridiWinery

Instagram: @nicolazaridiwinery

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία