BACK TO
TOP
Προγράμματα

Χώρος για 6.500 στους Νέους Αγρότες 2024 με πριμ έως 42.500 ευρώ

Εν αναµονή της προδηµοσίευσης του Μέτρου Νέων Αγροτών, βρίσκονται οι ενδιαφερόµενοι, µε τις θέσεις αυτή τη φορά να είναι περιορισµένες στις 6.500 περίπου µε βάση το στρατηγικό σχέδιο της ΚΑΠ.

18-19_pin_32

8762
13

Η προδηµοσίευση σύµφωνα µε τη γενική γραµµατεία του ΥΠΑΑΤ θα πρέπει να βρίσκεται στον «αέρα» έως το τέλος του Οκτωβρίου, ωστόσο µέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραµµές δεν έχει υπάρξει κάτι νεότερο.

Υπενθυµίζεται πως επιλέξιµοι προς ενίσχυση πρόκειται να είναι όσοι δεν έχουν κλείσει το 41ο έτος της ηλικίας τους και έχουν εγκατασταθεί στη γεωργία το πολύ προ 24 µηνών, πριν την αίτηση ενίσχυσης στο πρόγραµµα το οποίο θα ανοίξει εντός του 2024. Η επιδότηση θα ισούται µε 30.000 ευρώ για τη φυτική παραγωγή και µε 40.000 ευρώ στην κτηνοτροφία, µε συν 2.500 ευρώ για τις ορεινές και µειονεκτικές περιοχές της χώρας, σύµφωνα µε τα όσα έχουν γίνει γνωστά.

Εντός Νοεµβρίου τα µαθήµατα για τη β’ δόση Νέων του 2021

Εν τω µεταξύ, εντός του Νοεµβρίου ξεκινάνε τα µαθήµατα για τους Νέους Αγρότες που εντάχθηκαν στην πρόσκληση του 2021, διαδικασία που είναι απαραίτητη να τελειώσει ώστε να πάρει το δρόµο της η καταβολή της τελικής δόσης ενίσχυσης που ισούτε µε το 30% του πριµ. Τα παραπάνω προκύπτουν σύµφωνα µε την ενηµέρωση που είχε ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος από τον διευθύνοντα σύµβουλο του  Ελληνικού Γεωργικού Οργανισµού (ΕΛΓΟ) «∆ήµητρα»   Παναγιώτη Χατζηνικολάου.

Σκοπός των προγραµµάτων κατάρτισης είναι να δοθούν οι απαραίτητες γνώσεις (µε την απόκτηση βεβαίωσης –πιστοποιητικού παρακολούθησης προγράµµατος κατάρτισης διάρκειας 150 ωρών) για να γίνουν επιχειρηµατίες οι νέοι αγρότες, οι οποίοι συνειδητά θα αποφασίζουν για τις γεωργικές τους εκµεταλλεύσεις. Τα προγράµµατα θα περιλαµβάνουν πεδία ενηµέρωσης για τηνχρηµατοοικονοµική διαχείριση εκµεταλλεύσεων / χρήσηνέων τεχνολογιών,κώδικες ορθής γεωργικής πρακτικής,αντιµετώπιση και προσαρµογή στην κλιµατική αλλαγή, εµπορία-µεταποίηση αγροτικών προϊόντων κ.α.

 

Σχόλια (13)
Προσθήκη σχολίου

19-04-2024 03:28dr james eric

Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks

Απάντηση

10-04-2024 01:27Richard

προσφορά δανείου, Χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης για να πληρώσετε τα χρέη σας ή ένα δάνειο κεφαλαίου για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας; Σας έχουν απορρίψει τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Χρειάζεστε πιστωτική ενοποίηση ή υποθήκη; Μην ψάχνετε άλλο καθώς είμαστε εδώ για να αφήσουμε πίσω όλα τα οικονομικά σας προβλήματα. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: (richardcosmos5@gmail.com) Προσφέρουμε δάνεια σε ενδιαφερόμενους με αποδεκτό επιτόκιο 2%. Η σκηνή είναι 2.000 έως 100.000.000,00 ευρώ Επείγουσα προσφορά δανείου.

Απάντηση

05-04-2024 01:35SUSAN BENSON

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΟΥ Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Τολμάτε να έχετε ένα δάνειο; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος. Εάν χρειάζεστε μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία για να λάβετε ένα δάνειο για τη χρηματοδότηση του έργου, της επιχείρησής σας, ένα δάνειο για να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο κ.λπ., μην κοιτάξετε πιο μακριά από την Sunshine Financial Group Inc. Προσφέρουμε όλα τα είδη υπηρεσιών δανείου , δάνειο με εξασφάλιση και χωρίς εξασφαλίσεις, μακροπρόθεσμο και βραχυπρόθεσμο δάνειο και πολλά άλλα με επιδοτούμενο επιτόκιο 3% ετησίως. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447915601531 και λάβετε απάντηση αμέσως Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

Απάντηση

21-03-2024 14:23Mr shwn

Γεια Έχετε μόλις απορριφθεί από την τράπεζά σας τον τελευταίο καιρό και δεν υπάρχει πού αλλού θα μπορούσατε να πάρετε το δάνειο που χρειάζεστε,επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ας δούμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε, μόνο ειλικρινείς και γνήσιοι άνθρωποι καλωσόρισαν να υποβάλουν αίτηση, μερικές φορές αυτό που χρειαζόμαστε είναι ακριβώς γύρω μας και μπορεί να καταλήξουμε να μην χρειάζεται να χρεωθούμε περισσότερο για να λύσουμε τα οικονομικά μας προβλήματα, με μια καλή συμβουλή και λύση που σας προσφέρουμε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ψάχνετε να βγείτε από αυτή τη στενή γωνία που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες μας. Συμπληρώστε τις παρακάτω πληροφορίες: όνομα: ηλικία: διεύθυνση: μέλος: χώρα: τηλεφώνου: ποσό που απαιτείται: διάρκεια δανείου: σκοπός του δανείου: Ευγενικά με ελάτε σε επαφή με ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΌΝ έτσι μπορούμε να αρχίσουμε με τη διαδικασία δανείου σας Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο(chasebanktransferdesk@gmail.com) chasebanktransferdesk@yandex.com Με Εκτίμηση. Τζέιμσταουν.

Απάντηση

17-03-2024 14:01Dékány

Χρειάζεσαι δάνειο??? Κάντε αίτηση για επιτόκιο 2% σήμερα: (dakany.endre@gmail.com) για περισσότερες πληροφορίες. Επείγουσα προσφορά δανείου.

Απάντηση

17-03-2024 13:53Richard

Χρειάζεστε επειγόντως δάνειο; Προσφέρουμε προσωπικό δάνειο; Εμπορικό δάνειο; Αμοιβαίως? Αγροτικό δάνειο; Δάνεια για την εκπαίδευση; Δάνεια ενοποίησης χρέους; Δάνειο φορτηγών; Δάνειο αυτοκινήτου; Δάνειο ξενοδοχείων; Αναχρηματοδότηση δανείων; Και περισσότερα σχολικά δάνεια; Αρχικό δάνειο; .Προσφέρουμε 2% επιτόκιο! Στείλτε μας email στο (richardcosmos5@gmail.com) Επείγουσα προσφορά δανείου.

Απάντηση

02-02-2024 11:27Richard

Χρειάζεστε ένα γρήγορο μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο δάνειο με σχετικά χαμηλό επιτόκιο έως και 2%; Προσφέρουμε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου, φοιτητικό δάνειο, δάνειο ενοποίησης χρέους κ.λπ.. ανεξάρτητα από το πιστωτικό σας σκορ. Προσωπικά Δάνεια (Ασφαλή και Ακάλυπτα) Επιχειρηματικά Δάνεια (Ασφαλή και Ακάλυπτα) Δάνειο ενοποίησης και πολλά άλλα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου και θα λύσουμε το οικονομικό σας πρόβλημα. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: richardcosmos5@gmail.com

Απάντηση

28-01-2024 04:09Richard

Χρειαζεσαι λεφτα? αν ναι, στείλτε email: richardcosmos5@gmail.com για λεπτομέρειες Επείγουσα προσφορά δανείου.

Απάντηση

28-01-2024 04:08Richard

Δανείζω σε εταιρείες και ιδιώτες με χαμηλό και λογικό επιτόκιο 2%. Στείλτε email στη διεύθυνση: richardcosmos5@gmail.com Προσφορά δανείου.

Απάντηση

09-11-2023 23:42Novelty

Γειά σου; Χρειάζεστε επείγοντα δάνειο; Το όνομά μου είναι Emily's Gibbon, είμαι ο οικονομικός διευθυντής της Novelty Finance. Έχω αντιληφθεί ότι ιδιώτες και επιχειρήσεις δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν δάνειο είτε από Τράπεζες είτε από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Η εταιρεία μου (Novelty Finance) είναι εδώ για να σας παρέχει και να σας βοηθήσει με το δάνειο που χρειάζεστε Είτε θέλετε να δώσετε ώθηση στον τρόπο ζωής σας είτε έχετε ένα απροσδόκητο έξοδο να αντιμετωπίσετε, ένα δάνειο από τη NOVELTY FINANCE είναι ο οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να το πραγματοποιήσετε. Η NOVELTY FINANCE είναι ευέλικτη: μπορείτε να δανειστείτε έως και πέντε εκατομμύρια ευρώ (5.000.000,00 €), με κατάλληλες περιόδους αποπληρωμής που κυμαίνονται από 6 μήνες έως 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προσωπικών δανείων, επιχειρηματικών δανείων, στεγαστικών δανείων και δανείων εξυγίανσης χρέους που μπορούν να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και τις περιστάσεις σας με επιτόκιο 3%. Αυτό που παίρνεις:  Άμεση πρόσβαση στα κεφάλαιά σας μετά την έγκριση  Ανταγωνιστικά επιτόκια  Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής  Η δυνατότητα να εξοφλήσετε το δάνειό σας πιο γρήγορα (οι επιπλέον πληρωμές μειώνουν το ποσό του κεφαλαίου του δανείου)  Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε πρόσθετα κεφάλαια  Η πρώτη σας αποπληρωμή του δανείου ξεκινά σε έξι μήνες μετά την έγκριση. Πώς να εφαρμόσει: Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη! Επιχειρήσεις ή άτομα που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για δάνειο με την Novelty Finance και απαιτούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, θα πρέπει να ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑ EMAIL στη διεύθυνση: noveltyfinances@gmail.com Εφαρμογή T&C.

Απάντηση
Περισσότερα σχόλια
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Profi Επενδύσεις