Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Προς πληρωμή οι επιλαχόντες Νέοι με την αναδιανομή πόρων

Ανοίγει ο δρόμος για να ξεκινήσει η διαδικασία πληρωμής των επιλαχόντων Νέων Αγροτών, με την απόφαση που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια με την οποία ανακατανέμονται οι πόροι ανά Περιφέρεια προκειμένου να ενταχθούν στο Πρόγραμμα όλοι οι επιλαχόντες.

Η λίστα με τα ονόματα των Νέων ανά Περιφέρεια

4
1

Πρόκειται για δέσμευση που ο ίδιος ο πρωθυπουργός είχε ανακοινώσει από τον Μάρτιο, λέγοντας ότι «πάνω από 300 εκατ. ευρώ θα διατεθούν συνολικά για τις δύο προκηρύξεις του Μέτρου ώστε να εγκριθούν όλοι οι υποψήφιοι που πληρούν τους όρους και που εκτιμάται ότι θα ανέλθουν σε 16.000 νέους».

Βρείτε εδώ τη σχετική απόφαση με την Ανακατανομή πόρων για την ένταξη των επιλαχόντων Νέων Αγροτών.pdf

Βέβαια, σύμφωνα με τους αρμόδιους του ΟΠΕΚΕΠΕ μετά την έκδοση της απόφασης για την ανακατανομή των πόρων ανά Περιφέρεια, θα πρέπει να γίνει και η σχετική μεταφορά πιστώσεων στον Οργανισμό Πληρωμών, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία. Πάντως, οι πρώτες εκτιμήσεις βλέπουν το θέμα να διευθετείται μέσα στον Αύγουστο.

Ειδικότερα, μετά τη σχετική Απόφαση, με θέμα « 5ηΤροποποίηση της υπ΄αρίθμ.8837/14-102016 Απόφασης του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων (ΦΕΚ 3442/Β΄/25-10-2018) «Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης-φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020 για το έτος 2016», πρόκειται να ενταχθούν όλοι οι επιλαχόντες υποψήφιοι στο εν λόγω Υπομέτρο σύμφωνα με την τροποποίηση του ποσού ανέρχεται τελικά στα 249,8 εκατ. ευρύ.

Να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι καθώς και οι δυνητικοί δικαιούχοι οφείλουν, όπου και όταν είναι απαραίτητο, να καταθέσουν συμπληρωματικά δικαιολογητικά.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

13-07-2018 00:25nikos

Ευχαριστουμε πολυ ολους τους αρμοδιους που ετρεξαν γρηγορα το θεμα μας ετσι ωστε να μην μεινουμε ξεκρεμαστοι και καταπλακοθουμε απο χρεη χωρις ακομα στην πραγματικοτητα να στησουμε τις δουλειες μας.. η συνεπεια σας ηταν αξια επαινου πως θα σας τον δωσω κατ ιδιαν μολις μου δωθει η ευκαιρια. Καλο κουραγιο στους συναδελφους και καλες παραγωγες.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία