BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Με 15.364 αιτήσεις των 935 εκατ. ευρώ τα Σχέδια Βελτίωσης

Με συνολικά 15.364 αιτήσεις ενίσχυσης με συνολικό προϋπολογισμό προτεινόμενων επενδύσεων 1,6 δισ. ευρώ και αιτούμενη δημόσια δαπάνη 935 εκ. ευρώ έκλεισαν τα Σχέδια Βελτίωσης, κάτι που σημαίνει πως με 316 εκατ. ευρώ διαθέσιμα, δύο στους τρεις μένουν εκτός, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της Agrenda.

maxres_trakter_sxedia

Γιώργος Κοντονής

23
0

Αναλυτικά στοιχεία ανά είδος προσώπου (φυσικά και νομικά πρόσωπα - συλλογικά σχήματα), και αιτούμενη δημόσια δαπάνη ανά περιφέρεια ακολουθούν στον επόμενο πίνακα.


Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου, «η αξιολόγηση των προτάσεων θα ξεκινήσει εντός του Νοεμβρίου και θα γίνει με ταχείς ρυθμούς προκειμένου να ακολουθήσουν οι εντάξεις των δικαιούχων που θα καλύπτονται από το όριο των πιστώσεων», χωρίς να αναφέρεται κάτι για υπερδέσμευση ή έξτρα κονδύλια.

Σημειώνεται εδώ πως σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου η δημόσια δαπάνη που έχει δεσμευθεί στο πλαίσιο της πρόσκλησης ανέρχεται στα 316 εκ. ευρώ εκ των οποίων τα 295,2 εκ. ευρώ προορίζονται για τη δράση 4.1.1 και τα 20,8 εκ. ευρώ για τη δράση 4.1.3. Από τα ανωτέρω ποσά θα κατευθυνθούν κατά προτεραιότητα για την κάλυψη των αναγκών συλλογικών προσώπων τα 73,8 εκ ευρώ για τη δράση 4.1.1 και τα 10,4 εκ. ευρώ για τη δράση 4.1.3. 

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία