Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

της Πιάτσας

zaria_15

Ξεµπέρδεψαν µε τις υποχρεώσεις τους απέναντι στον αγροτικό κόσµο εκεί στη ∆οµοκού και από ότι φαίνεται τώρα θα φύγουν για µπάνια! Εντάξει η εξόφληση των βιολογικών, εντάξει και τα υπόλοιπα της ενιαίας από την περσινή χρονιά, τώρα οι αγρότες δεν έχουν τίποτα άλλο να περιµένουν, παρά µόνο αυτά που τους έταξαν λόγω κορωνοϊού.

zaria_15

Άργησαν να πάρουν τα λεφτά τους ένα µήνα από το κανονικό οι βοοτρόφοι και σαν να µην έφτανε αυτό, την ώρα που έφτασαν στο ταµείο τα βρήκαν και λειψά!

zaria_15

∆εν φτάνει που δεν πληρώθηκαν µαζί µε τους αιγοπροβατοτρόφους, όπως γίνεται κάθε χρονιά, τώρα οι βοοτρόφοι καλούνται να περιµένουν άλλες δύο εβδοµάδες, για να πάρουν τη συνδεδεµένη.

zaria_15

Ανακοινώθηκαν πριν το Πάσχα -έτσι για να κάνουν χαρούµενοι Ανάσταση οι παραγωγοί- κάτι de minimis για τεύτλα και θερµοκήπια στα Χανιά, αλλά ακόµα να τα δουν τα λεφτά.

zaria_15
21 Απριλίου

Η σιωπή των αμνών!

Πιστώθηκαν το µεσηµέρι της Μ. ∆ευτέρας το ποιοτικό πριµ στα αιγοπρόβατα και µια σειρά από συνδεδεµένες φυτικής, όπως είχε ενηµερώσει η Agrenda.

zaria_15

Τους µπέρδεψαν πάλι τους αγρότες µε το πότε θα πληρωθεί το περιβόητο ποιοτικό πριµ στα αιγοπρόβατα. Το έψαχναν µέχρι τελευταία ώρα πώς θα το κάνουν, πόσα λεφτά θα δώσουν και πως θα τα δώσουν.

zaria_15

Στις Βρυξέλλες το αποφάσισαν και το θέσπισαν ότι φέτος αγρότες και κτηνοτρόφοι θα µπορούν να πάρουν την προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης νωρίτερα, ακόµα και από τον επόµενο µήνα.

zaria_15
24 Μαρτίου

Μια ευχή αρκεί

Για την πανδηµία του κορωνοϊού δεν χρειάζεται να σχολιάσουµε! Μόνο µια ευχή να πάνε όλα καλά, µε τις λιγότερες δυνατές απώλειες σε όλους τους τοµείς!

zaria_15
17 Μαρτίου

Μέρες 2008

Αλυσιδωτές οι αντιδράσεις λόγω του κορονοϊού, αναπόφευκτα! Κάποιες από τις υπηρεσίες του υπουργείου αναστέλλονται, µαζί µε αυτές του δηµοσίου.

zaria_15

Άνοιξε, σου λένε οι ανακοινώσεις, και µάλιστα σαράντα µέρες –όσο η Σαρακοστή, που λέµε- νωρίτερα η φετινή διαδικασία για την υποβολή των δηλώσεων ενιαίας ενίσχυση

zaria_15

Περισσότερο χρόνο ζητά και το ΓΕΩΤΕΕ για την υποβολή ενστάσεων στα Σχέδια Βελτίωσης. Καταρχήν, σου λέει, διαπιστώθηκε ότι µεγάλος αριθµός επενδυτικών σχεδίων είτε κατατάχθηκαν στην κατηγορία των επιλαχόντων είτε απορρίφθηκαν.

zaria_15
24 Φεβρουαρίου

Δεν μασάει

Το καλό νέο είναι η επιστροφή στη χώρα µας 279 εκατ. ευρώ από τις δηµοσιονοµικές διορθώσεις (πρόστιµα) που είχαν επιβληθεί στη χώρα µας για την κακή διαχείριση των βοσκοτόπων.

zaria_15
17 Φεβρουαρίου

Στους τοκογλύφους

∆εκαπέντε µέρες νωρίτερα επτά συνδεδεµένες… Αυτό κι αν είναι καλή είδηση!

zaria_15
10 Φεβρουαρίου

Ψιθυριστά

Κάτι ψιθυρίζεται για πρώτη δόση πληρωµής συνδεδεµένων από τα µέσα του µήνα! Νωρίτερα από ποτέ, τι ταχύτητα είναι αυτή φέτος;

zaria_15

Αισιόδοξα δείχνουν τα µηνύµατα για τη νέα σεζόν στο βαµβάκι, µε τους Αµερικανούς παραγωγούς να µειώνουν τις σπορές του 2020 κατά 20% περίπου, κάτι που «συµφέρει» το ελληνικό προϊόν, την ίδια ώρα που στην Αυστραλία η µείωση στην παραγωγή λόγω ξηρασίας εκτιµάται έως 85%.

zaria_15
07 Ιανουαρίου

Ψιθυριστά παράταση

Έχει κάτι χρόνια η ∆ΕΗ, σου λέει, που ξεκίνησε τη διαδικασία εκκαθάρισης του µητρώου δικαιούχων του αγροτικού τιµολογίου, αλλά λόγω µεγάλου όγκου αιτήσεων, η διαδικασία καθυστερεί πολύ.

zaria_15

Βγήκε και η τελική λίστα µε τους δικαιούχους της εξισωτικής, έτοιµα όλα, λένε οι αρµόδιοι, για την πληρωµή τους! Βέβαια τι έγινε µε τους συνταξιούχους εκτός ΟΓΑ που περιµένουν χρήµατα, ενώ δεν δικαιούνται, κανείς δεν ξέρει ακόµα…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία