BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Με δύο ΚΥΔ κι έναν φραπέ

Το «ταρακούνηµα» στις τοπικές κοινωνίες από το…κανόνι µεγατόνων που έσκασε από επιχείρηση συγκέντρωσης και εµπορίας δηµητριακών, παραγωγής ζωοτροφών και πώλησης αγροεφοδίων, µε έδρα στο Ζαγκλιβέρι είναι πολύ µεγάλο.

trupia_barka1_11_2_2_2

119
1
Ο επιχειρηµατίας αγνοείται, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις τα χρήµατα που χάθηκαν κυµαίνονται από µερικές δεκάδες χιλιάδες και φτάνουν έως και σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ανά παραγωγό και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο οι άνθρωποι αυτοί να ξανασηκώσουν κεφάλι για τα επόµενα πολλά χρόνια, χώρια το κοµµάτι της ψυχικής υγείας τους.

Ακόµη ante portas έχει το νέο θεσµικό πλαίσιο για την προστασία των ΠΟΠ/ΠΓΕ/ΕΠΙΠ προϊόντων που θα φέρει αυστηρότερες κυρώσεις (λέµε τώρα). Για την ώρα, το διαφηµίζει ο Σπήλιος και τα στελέχη της Νιρβάνας, που σβήνουν και γράφουν τις προωθούµενες ρυθµίσει για να τους ικανοποιήσουν… όλους.
   
«Έναν ενδιαφέροντα, ζωντανό διάλογο µε αγρότες- διαδηλωτές, είχε  κατά την είσοδό του στο κτίριο που πραγµατοποιείται σήµερα (σ.σ 7 Νοεµβρίου) η Συνδιάσκεψη για τη νέα ΚΑΠ στη Μυτιλήνη, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός. Αποδέχθηκε, µάλιστα, την πρόσκληση που του απηύθυναν αγρότες να επισκεφτεί εκ νέου τη Λέσβο και να ενηµερωθεί για τα προβλήµατα του αγροτικού κόσµου, επί του πεδίου», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου της πλατείας.

Ο υπουργός της πλατείας µόλις αντελήφθη, όπως λέει η σχετική ανακοίνωση, ότι υπήρχε µια οµάδα αγροτών που διαδήλωνε σε κοντινή απόσταση, κατέβηκε από τ’ αυτοκίνητο και πήγε κοντά τους και συζήτησε σε πολύ φιλικό κλίµα, δίνοντας απαντήσεις στα ερωτήµατα που του έθεσαν. Τη σκηνοθεσία, ποιος την υπογράφει, δεν µας είπαν… 

Μιας και είµαστε στο σκηνοθετικό κοµµάτι, κάπως έτσι και οι αντιδράσεις των θερµόαιµων Κρητικών στο συλλαλητήριο της Παρασκευής και της αντιπροσωπείας που συναντήθηκε µε τον Σπήλιο, την Τρίτη για το θέµα «τζιζ» που αφορά τους ελέγχους µε τα βοσκοτόπια. Τώρα, τι σόι Επιτροπή Τεχνοκρατών θα είναι αυτή που θα αναλάβει να δώσει λύσεις στις κοµµένες ενισχύσεις και που θα επανεξετάσει την υπόθεση που µπάζει από παντού, µένει να φανεί στο χειροκρότηµα. Πάντως, όταν βλέπεις τον Τάκη µε τα λεµόνια να στοιχίζεται σε τέτοιου είδους θέµατα, δεν χρειάζεται και πολύ για να δεις που πάει το πράγµα…
Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

17-11-2021 06:34ΚΑΦΕΤΖΗΣ

Ο ΦΡΑΠΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΖΑΧΑΡΗ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΟΡΗ(Ο ΝΤΟΡΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΑΔΑ). !!!!!!!!!!

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία