BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Άνοιξε ΟΣΔΕ για να μπω

Από ότι φαίνεται, µόνο για τους αγρότες ήχησαν τα καµπανάκια δηµοσιονοµικού εκτροχιασµού ελέω εκλογών αφού, στα προγράµµατα των κοµµάτων εξουσίας δεν υπάρχουν σοβαρές εξαγγελίες για τους αγρότες.

ΤΡΥΠΙΑ_ΒΑΡΚΑ_4

2672
2
Εξάλλου, είναι τοις πάσι γνωστό ότι ο τοµέας προσφέρεται για υφαρπαγή ψήφου µόνο µε τα λόγια…     Πάντως, στη χώρα του ποτέ.. ξανά, το µόνο που δουλεύει σωστά είναι η µικροπολιτική, τα συµφέροντα και οι µηχανοπαρέες. Τι να λέµε για τα βαλιτσάκια α λα Qatar Gate, και τα αεροπλανάκια που πυροβολούν το κυβερνητικό συννεφάκι (σ.σ λέµε τώρα). Τα γνωστά καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς δούλεψαν πάλι και η µεγάλη µπαλιά της ευφυούς υφαρπαγής έχει γνωστές υπογραφές. Όπως και να ‘χει, το διαταύτα είναι ότι ο τοµέας µένει κυριολεκτικά ρέστος από τα τρωκτικά που κατατρώνε πόρους που απευθύνονται σε ένα πολύπαθο παραγωγικό κλάδο. Για τα προσχήµατα και οι απονενοηµένες κινήσεις στη ∆οµοκού, για να µην χαθούν από τα παρατράγουδα του ΟΣ∆Ε τα προσχήµατα µέχρι τις εκλογές.     Κατά τα λοιπά, στα ψιλά και χωρίς πολλές πολλές επεξηγήσεις πέρασε η ανοικτή επιστολή προς τους αρχηγούς των τριών πολιτικών κοµµάτων (Ν∆, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ), του πρώην υπουργού Οικονοµικών Αλέκου Παπαδόπουλου για τα ρίσκα του εξωραϊσµού της δηµοσιονοµικής κατάστασης.     Όπως προκύπτει από την επιστολή των 1.265 λέξεων του βετεράνου υπουργού, το χρέος διογκώνεται και αποκρύπτεται, τα δηµοσιονοµικά βαίνουν προς νέο εκτροχιασµό, τα «επιτεύγµατα» είναι αέρας κοπανιστός και η επενδυτική βαθµίδα, χίµαιρα. «Η ευθύνη σας ως επικεφαλής των κοµµάτων εξουσίας θα είναι βαριά και µη συγγνωστή αν η χώρα εκτροχιαστεί δηµοσιονοµικά, µέσα σε αυτήν την 10ετία ή στις αρχές της επόµενης», σηµειώνει προς τους αρχηγούς ο Αλέκος Παπαδόπουλος
 
    Aντίστοιχα και ο επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος, σχολιάζει σε συνέντευξή του για τις προεκλογικές εξαγγελίες των κοµµάτων πως: «∆εν υπάρχει ο δηµοσιονοµικός χώρος στην Ελλάδα για να χωρέσουν όλες αυτές οι εξαγγελίες, που γίνονται προεκλογικά. Βεβαίως, καταλαβαίνω ότι προεκλογικά πολλοί λένε πράγµατα, τα οποία δεν πρόκειται να εφαρµοστούν, διότι αν κοστολογήσουµε ορθά αυτά τα οποία λέγονται, ξεπερνάµε κατά πολύ τον όποιο δηµοσιονοµικό χώρο».
Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

16-05-2023 06:43Ο ΒΟΡΕΙΟΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΠΑΝΑΓΟ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΣΑΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑ..;ΘΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΟΣΔΕ..;..ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝ..?..ΒΡΕ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ,ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ..!!..Η ΕΘΕΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ..;..ΤΟ Δ.Σ.ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΣΔΕ..;..ΙΟΥΝΙΟΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ...ΠΑΥΛΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ ΣΚΟΤΑΝΗΣ...;..ΤΑ ΤΑΙΣΕΣ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ..;..ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΛΙΓΗ ΧΟΡΤΟΤΡΟΦΗ...;..ΚΟΠΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΣΤΕ..,ΑΧΡΕΙΟΙ,ΑΛΗΤΕΣ..!!..

Απάντηση

15-05-2023 12:19ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Προς τους αρχηγούς: ''πάμε για δημοσιονομικό εκτροχιασμό με αυτά που λένε'' Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ''δεν υπάρχει δημοσιονομικός χώρος για τις εξαγγελίες αυτές'' Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ Ερώτηση: Εσείς ποιους πιστεύεται? Έρχεται και άλλο <<ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ>>? ΚΑΛΗ σας ΝΥΚΤΑ

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία