BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τα μηχανήματα της Samson Agro πρωταγωνιστές στο βιντεοπαιχνίδι Farming Simulator 19

Το Farming Simulator είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προσομοιωτές σε μορφή βιντεοπαιχνιδιού για μικρούς και μεγάλους.

SAMSON

Βασίλης Σοφός

1
0

Για πρώτη φορά, η δανέζικη εταιρεία Samson Agro παίρνει μέρος με τα μηχανήματά της σε ένα από τα πιο γνωστά βιντεοπαιχνίδια, «διδάσκοντας» γεωργία.

Σε προηγούμενες εκδόσεις του παιχνιδιού, ο χρήστης είχε τη δυνατότητα να επιλέξει μόνο ορισμένα από τα μηχανήματα της Samson Agro.

Πλέον, η Giants Software, που βρίσκετα πίσω από την ανάπτυξη του βιντεοπαιχνιδιού, εμπλούτισε το παιχνίδι προσθέτοντας μια ευρεία γκάμα από μηχανήματα της Samson.

Το σημαντικό στον όλο σχεδιασμό του παιχνιδιού είναι το γεγονός ότι η εταιρεία που ανέπτυξε το παιχνίδι, δεν εμπνεύστηκε απλώς αλλά δούλεψε αρκετά, ορμώμενη από τα εργοστασιακά σχέδια των μηχανημάτων, ώστε να κάνει το παιχνίδι όσο πιο ρεαλιστικό γίνεται.

Σχέδια, συμπεριφορά στο χωράφι και τεχνικά χαρακτηριστικά «παίζουν» με απόλυτη ακρίβεια στη νέα έκδοση του Farming Simulator.

Σύμφωνα με την Giants Software, έχουν πωληθεί περισσότερα από 15 εκατομμύρια αντίτυπα παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Samson, Lars Henriksen, να δηλώνει ότι το βιντεοπαιχνίδι είναι ευρέως γνωστό, πέρα από τη Δανία όπου οι φανατικοί χρήστες είναι πάρα πολλοί.

Το τελευταίο εξηγεί και γιατί ο ίδιος επιθυμούσε διακαώς να συμπεριληφθούν τα δανέζικα γεωργικά μηχανήματα στο παιχνίδι.

Το Farming Smulaton 19 θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 20 Νοεμβρίου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία