Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το John Deere 5075GL στον «Αγρότη της Χρονιάς»

Ο επίσημος εισαγωγέας της εταιρείας John Deere Agrotech S.A παρευρέθηκε στην Μονεμβασιά για να αποτελέσει μέρος των μεγάλων υποστηρικτών της εκδήλωσης «Αγρότης της Χρονιάς 2019», «παρκάροντας» απ’έξω το οικονομικό και ιδανικό για δενδροκαλλιέργειες με χαμηλά κλαριά τρακτέρ John Deere 5075GL (χωρίς καμπίνα).

john_deere_site

Βασίλης Σοφός

3064
4

Τη σειρά των δενδροκομικών χαμηλού προφίλ John Deere GL επέλεξε να παρουσιάσει έξω από τον χώρο τοu ξενοδοχείου Kinsterna στη Μονεμβασιά η Agroτech S.Α.

Το 5075GL διαθέτει έναν κινητήρα 3,2 λίτρων με 75 ίππους και 330Nm ροπής. Ο ισχυρός κινητήρας σε συνδυασμό με το σχεδιασμό του σασί και τις μαζεμένες διαστάσεις κάνουν το μικρό τρακτέρ μία από τις «λειουργικότερες» προτάσεις στο κλάδο της δενδροκομίας.Όσον αφορά τις δυνατότητες ανύψωσης, το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να σηκώσει έως και 2,6 τόνους. Σημαντικός λόγο για να θεωρείται ευέλικτο το 5075GL είναι και η εξωτερική διαμόρφωσή του.Τα χαμηλά φτερά, το καπό και το κάθισμα, καθώς και το πτυσσόμενο πλαίσιο ασφαλείας (ROPS) συμβάλλουν στην άνεση.«Η μικρή ακτίνα στροφής κάνει την εργασία σε στενούς χώρους παιχνίδι» λέει η εταιρεία και το μεγάλο δοχείο καυσίμου των 67 λίτρων δίνει την απαραίτητη αυτονομία για την ολοκλήρωση της καθημερινής δουλειάς στον αμπελώνα και τον οπωρώνα χωρίς επιπλέον γέμισμα.

ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Συγχρονιζέ ρεβέρσα με μηχανικό Hi-Lo

24F / 24R 0,5 – 40 km/h

Σχόλια (4)
Προσθήκη σχολίου

09-01-2021 22:12Alberto cakoni

Thelo

Απάντηση

23-01-2019 12:07Κοκκινιδης Θοδωρής

Πόσο κοστίζει

Απάντηση
Περισσότερα σχόλια
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία