BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τα μικρά τρακτέρ Versum CVXDrive της Case

Η εταιρεία αποκάλυψε πριν λίγες ώρες στη Sima τη νέα σειρά μικρών τρακτέρ Versum CVXDrive τα οποία είναι εφοδιασμένα με τετρακύλινδρα μοτέρ και αδιαβάθμητο κιβώτιο.

case_3

Βασίλης Σοφός

18
1

Και τα τέσσερα μοντέλα της νέας σειράς μικρότερων τετρακύλινδρων τρακτέρ Versum CVXDrive αποκάλυψε την πρώτη μέρα της έκθεσης Sima η Case.

Τα νέα μοντέλα έρχονται με ιπποδυνάμεις από 100 έως 130 ίππους (κινητήρας FPT 4,5 λίτρων, Stage V) και διαθέτουν όλα αδιαβάθμητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Και φυσικά, όπως αναφέρει άρθρο της ιστοσελίδας Agriland, δεν αποτελεί έκπληξη που τα νέα μοντέλα Versum CVXDrive είναι παρόμοια με τα επίσης καινούργια T5 Auto Command που παρουσιάστηκαν από την New Holland.

Στο εσωτερικό η καμπίνα φιλοξενεί ένα υποβραχιόνιο που η εταιρεία ονόμασε "Multicontroller. Άλλες σημαντικές λεπτομέρειες αφορούν το κάθισμα του χειριστή και την κολόνα του τιμονιού.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι τα Versum CVXDrive έρχονται με μπροστινό άξονα και ανάρτηση καμπίνας καθώς και με κεντρική αντλία με αισθητήρα φορτίου, απόδοσης 100 λίτρων/λεπτό.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

25-02-2019 22:32Νικος γαλανακος

θαθελα πολυ να το δω απο κοντα παρακαλω πεστε μου εαν γινεται να το δω απο κοντα ευχαριστω...

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία