BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Συνοδεία iPad ο έλεγχος της νέας σπαρτικής Sulky Progress

H Sulky παρουσίασε στην έκθεση Lamma 2020 το νέο συνδυασμό δισκοσβάρνας και σπαρτικής με την ονομασία Progress, με χωρητικότητα χοάνης 2000 λίτρα και έλεγχο μέσω τάμπλετ.

1911-sulky_progress_c

Βασίλης Σοφός

42
0

Καλύτερη ορατότητα στα τμήματα της κοπής και ευκολότερη διαχερίση της χοάνης των σπόρων υπόσχεται ότι φέρνει μαζί της η νέα δισκοσβάρνα-σπαρτική μηχανή της Sulky που παίρνει την ονομασία Progress. Το μοντέλο HR300 δύναται να εργαστεί με τρακτέρ των οποίων το pto αποδίδει μέχρι και 300 ίππους, με τις εκδόσεις P30, P50 και P100 να συμπληρώνουν την γκάμα.

Οι διαφοροποιήσεις στα μοντέλα εστιάζονται στα μαχαίρια: Τα μοντέλα P30 και P100 έχουν μονούς δίσκους ενώ το μοντέλο P5O διαθέτει μονάδα διπλής κοπής. Η χοάνη μπορεί να διαχωριστεί με έως και τρεις τρόπους και διαθέτει συνολική χωρητικότητα 2.000 λίτρων.

Αξιοσημείωτο εδώ είναι πως η σπαρτική είναι συμβατή με ISObus και ο χειριστής μπορεί να ελέγξει το μηχάνημα μέσω iPad, εφόσον αυτό συνδεθεί στο διαδίκτυο. Οι διαφορετικές επιλογές βαλβίδων δείχνουν ότι η σπαρτική μπορεί να σταματήσει τη λειτουργία οποιουδήποτε μαχαιριού, χαρακτηριστικό που οφελεί, για παράδειγμα, έναν παραγωγό που χρησιμοποιεί μια σπαρτική 4 μέτρων σε ένα χωράφι με γραμμή πλεύσης 27 μέτρων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία