BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέες εκδόσεις του Ranger 570 φέρνει στην Ευρώπη η Polaris

Η Polaris επεκτείνει τη σειρά Ranger 570 με τα μοντέλα Hunter και Nordic Pro ως συμπλήρωμα στη βασική έκδοση Sage Green.

ranger-570-full-media-1-thumb

Βασίλης Σοφός

6
0

Δύο νέες εκδόσεις του δημοφιλούς UTV Ranger 570 έρχεται να προσθέσει στην γκάμα η Polaris για τα μοντέλα που θα εισαχθούν στην Ευρώπη.

Η έκδοση Hunter θα χρησιμοποιεί τον τετράχρονο μονοκύλινδρο κινητήρα των 570 κυβικών εκατοστών με το αυτόματο κιβώτιο και την τετρακίνηση. Χαρακτηριστικό εδώ ότι η έκδοση αυτή θα διαθέτει και την ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού ενώ εξωτερικά θα είναι «ντυμένη» με το φινίρισμα που η εταιρεία ονομάζει «Pursuit Camo».

Από την άλλη πλευρά, η έκδοση Nordic Pro απευθύνεται σε χώρες με ψυχρότερο κλίμα γιαυτό και διαθέτει καλοριφέρ στην καμπίνα. Στα άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται οι ζάντες αλουμινίου των 12 ιντσών, το σύστημα πέδησης από τον κινητήρα και το ενεργό σύστημα καθόδου. Το Nordic Pro εξωτερικά έρχεται στην απόχρωση Black Pearl.

«Το Ranger 570 είναι ένα από τα οχήματα με τις καλύτερες πωλήσεις, προσφέροντας ασυναγώνιστη αξία χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση», δήλωσε ο Frederic Mardon, διευθυντής προϊόντος για οχήματα εκτός δρόμου της Polaris σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. «Για την Ευρώπη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε τώρα δύο νέα μοντέλα Ranger 570 για το 2020, εκτός από το βασικό μοντέλο Sage Green 570, τις ειδικές εκδόσεις Hunter και Nordic Pro», ανέφερε.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία