BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα «entry-level» ψεκαστικά βάζει η Knight στην αγορά

Η αγγλική κατασκευάστρια λανσάρει τα βασικών προδιαγραφών ψεκαστικά της, που όμως εφοδιάζονται και με χαρακτηριστικά των μεγαλύτερων μοντέλων της.

knightentryleveltrailblazer__1_

Βασίλης Σοφός

8
0

Τα νέα της σύγχρονα και προσιτά ψεκαστικά κάνει εμπορικά διαθέσιμα η Knight, η οποία στην τελευταία έκθεση LAMMA είχε παρουσιάσει μερικές από τις τεχνολογίες αυτών. Τα «μικρά» μοντέλα έχουν χωρητικότητα δεξαμενής 3600 λίτρων και βασίζονται στα TrailBlazer Pro που είχαν κάνει ντεμπούτο στην έκθεση αγροτικών μηχανημάτων LAMMA.

Τα μοντέλα αυτά διαθέτουν μπούμα 24 μέτρων και δεξαμενή για καθαρό νερό, με την κατασκευάστρια να έχι μεριμνήσει φυσικά και για την άνεση, εφοδιάζοντάς τα με αποθηκευτικό χώρο αλλά και με σύστημα πλύσης των χεριών του χειριστή.

Εντός της καμπίνας του ελκυστήρα η Knight βάζει το τερματικό Smart 430 της Müller, με το οποίο ο χειριστής μπορεί να ελέγξει τις αυτόματες λειτουργίες του ψεκαστικού, συμπεριλαμβανομένων των υδραυλικών λειτουργιών της μπούμας και του ρυθμού εφαρμογής ψεξασμού.

Σύμφωνα με την Knight, το αναρτώμενο ψεκαστικό διαθέτει σύστημα αυτόματης προσαρμογής του ύψους και διορθώνει μόνο του τις κλίσεις μέσω της διεύθυνσης.

Τέλος, τα μοντέλα είναι εφοδιασμένα με το σύστημα MaxiMiser που προετοιμάζει τις σωληνώσεις και τα ακροφύσια ψεκασμού πριν από την εφαρμογή ενώ με το πέρας της εφαρμογής κάνει αυτόματο ξέπλυμα με καθαρό νερό.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία