Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Επέκταση με 2 νέα χορτοκοπτικά κάθετης αναδίπλωσης κάνει η Kuhn

Η Kuhn διευρύνει τη γκάμα των χορτοκοπτικών της με προσθήκη δύο οπίσθιων κάθετης αναδίπλωσης μοντέλων με πλάτος εργασίας 3,10μ.

FC-3115-D---work-_5_

Βασίλης Σοφός

170
0

Τα FC 3115 D και FC 3115 R είναι τα νέα μοντέλα χορτοκοπτικών που τοποθετεί στο χαρτοφυλάκιό της η Kuhn για το 2021. Το FC 3115 D διαθέτει το κιβώτιο Digidry με τους χαλύβδινους περιστροφικούς ρότορες με διάμετρο 540 χιλιοστών, με την ξήρανση να γίνεται ομοιόμορφα σε ένα μεγάλο πλάτος.

Σύμφωνα με την Kuhn, το όφελος από αυτή την αρχιτεκτονική γίνεται φανρρό σε βαρύτερο ή μεγαλύτερο ενσίρωμα ενώ βέβαια ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να παράγει θημωνιές διαφορετικού πλάτους. Ακόμη, μια «αργή» ταχύτητα του ρότορα καθιστάται ιδανική για την προετοιμασία ευαίσθητων ενσιρωμάτων.

Με το γράμμα R στο πλαίσιό του, το μοντέλο FC 3115 R είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα ξήρανσης Squareflex που χρησιμοποιεί κυλίνδρους μεγάλης διαμέτρου, με ένα διπλό σύστημα μετάδοσης συγχρονισμένο. Αυτός ο σχεδιασμός διασφαλίζει την αποτελεσματική ξήρανση των ζωοτροφών, με υψηλή απόδοση και μικρή ανάγκη για συντήρηση, όπως επισημαίνει η κατασκευάστρια.Και τα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με τη νέα μπάρα κοπής Optidisc Elite, η οποία φημίζεται για την ανθεκτικότητα και την ποιότητα κοπής σε όλες τις συνθήκες, ακόμη και για τη μηδενική ανάγκη συντήρησης αλλά και το σύστημα μαχαιριών ταχείας αλλαγής.

Η ανάρτηση με ελέγχο ύψους προσφέρει, επιπρόσθετα, μια σταθερή πορεία για βελτιωμένη προστασία του φυτικού, ενώ συνδυάζεται με ένα σύστημα απελευθέρωσης για προστασία από εμπόδια. Για εκμεταλλεύσεις που βρίσκονται σε λοφώδεις περιοχές ή για τα μεσαίου μεγέθους τρακτέρ, η Kuhn διαθέτει μάλιστα ένα προσαρμόσιμο αντίβαρο στην αριστερή πλευρά του πλαισίου ως προαιρετικό εξοπλισμό για τη διαχείριση των ανώμαλων κλίσεων στον κοτσαδόρο του τρακτέρ.

Συνολικά, η μονάδα κοπής διπλώνεται στις 126 μοίρες για να επιτευχθεί η ασφαλής και άνετη μεταφορά και η βέλτιστη αναλογία στο κέντρο βάρους, ειδικά για τους πίσω τροχούς του τρακτέρ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία