Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέο πακέτο εξοπλισμού «XL performance» για τη ναυρχίδα MLT 841 της Manitou

Ο τηλεσκοπικός φορτωτής MLT 841 γίνεται μέρος του πακέτου εξοπλισμού XL performance της Manitou, η οποία μέσα από την καμπάνια της ανακοινώνει μεταξύ άλλων το πρόγραμα Easy Care, το οποίο προσφέρει 5 χρόνια εγγύηση.

manitou-MLT841_033Q

Βασίλης Σοφός

90
0

Μέγιστη απόδοση από ένα συνολικά προσιτό πακέτο υπόσχεται η Manitou με τη νέα της καμπάνια Performance XL, μέρος της οποίας είναι η νέα ναυαρχίδα MLT 841-145 PS + ST5 της τελευταίας σειράς τηλεσκοπικών φορτωτών NewAg XL. Το νέο μοντέλο είναι το πρώτο που έρχεται στην έκδοση «Platinum». από τη συγκεκριμένη σειρά.

Αναλυτικότερα, στο πακέτο περιλαμβάνεται το λεγόμενο πρόγραμμα «Easy Care», το οποίο περιλαμβάνει επέκταση εγγύησης 5 ετών και 5000 ωρών λειτουργίας, καθώς και χρηματοδότηση για αυτήν την περίοδο. Αναφορικά με το νέο τηλεσκοπικό φορτωτή, αξίζει να αναφερθούν μερικά από τα σημανντικά χαρακτηριστικά του.Το μοντέλο με 7,60 μέτρα ύψος ανύψωσης, 4,1 τόνους ανυψωτικής ικανότητας και υδραυλική ροή 200 λίτρων/λεπτό κινείται από ένα σύνολο της Yanmar. Ο κινητήρας είναι συμμορφωμένος με τα αυστηρά πρότυπα Stage V, αποδίδει 141 ίππους και έχει μέγιστη ροπή 602 Nm στις 1500 σ.α.λ.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, στο μηχάνημα τα επίπεδα θορύβου διατηρούνται χαμηλά με μόνο 69 dB στην καμπίνα, χαρακτηριστικό πολύ σημαντικό για τους λάτρεις της άνεσης. Μιλώντας για άνεση, να σημειωθεί ότι η έκδοση Platinum περιλαμβάνει ένα προσαρμοζόμενο κάθισμα οδηγού με ανάρτηση με θέρμανση ενώ εφοδιάζεται με ηλεκτρική ρύθμιση οσφυϊκής υποστήριξης.Το νέο Manitou είναι και αρκετά αειφόρο, υπό την έννοια ότι εφοδιάζεται με το σύστημα Ecostop για μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και υδραυλικά χωρίς απαιτήσεις συντήρησης. Τέλος, χάρη στο σύστημα διασύνδεσης που φέρει, όλα τα δεδομένα του μηχανήματος μπορούν επίσης να ανακτηθούν και να προβληθούν εύκολα από οπουδήποτε.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία