BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Επένδυση με νέα αειφόρο μονάδα παραγωγής τηλεσκοπικών φορτωτών από τη Manitou

Η γαλλική φίρμα υλοποιεί το πενταετές της πλάνο για ένα βιώσιμο τρόπο κατασκευής μηχανημάτων που θα φέρει χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα στη νέα μονάδα παραγωγής στη Γαλλία.

eqw_MTA_12055_2

Βασίλης Σοφός

11
0

Ο Όμιλος Manitou έχει διαθέσει 80 εκατομμύρια ευρώ για την ανακατασκευή και επέκταση των γαλλικών εργοστασίων τηλεσκοπικών φορτωτών στο Ancenis και στο Laillé στη Γαλλία, ενώ ετοιμάζει και νέα πλατφόρμα εναέριας εργασίας στο Candé.

Μέρος ενός στρατηγικού πενταετούς σχεδίου για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, την αειφόρο αύξηση της παραγωγικής ικανότητας και την ενίσχυση της τοπικής παρουσίας της, το πρότζεκτ περιλαμβάνει την κατασκευή νέων κτιρίων σε κάθε έναν από τους χώρους, καθώς και την αναδιοργάνωση των υπαρχουσών υποδομών.



«Η δυναμική που είχε η αγορά και παρατηρήθηκε από το τελευταίο τρίμηνο του 2020 αλλά και η ανάγκη εκβιομηχάνισης των μελλοντικών ηλεκτρικών και υβριδικών μοντέλων μας, ενισχύουν την απόφασή μας να επενδύσουμε σε αυτόν τον καινοτόμο εξοπλισμό, σύμφωνα με την αποφασιστικότητά μας να επιταχύνουμε την πράσινη μετάβαση», λέει η Elisabeth Ausimour, πρόεδρος του τμήματος προϊόντων της Manitou.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία