BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Προσεχώς τα Zetor Forterra με μαύρη μάσκα, πρόσθετες επιλογές κιβωτίων

Η εταιρεία θα αλλάξει ελάχιστα αισθητικά τη σειρά Forterra με σκοπό να τα κάνει αναγνωρίσιμα από τα ομόσταβλα Proxima, ενώ δίνει και την επιλογή του κλασικού κιβωτίου για την έκδοση HSX.

272786644_5631866443495637_5799349831721854844_n

Βασίλης Σοφός

410
0

Μπορεί η αισθητική του οίκου Pininfarina να βάζει πάντα τις σωστές πινελιές στα τρακτέρ της Zetor αλλά τα μοντέλα Forterra και Proxima δεν είναι τόσο διακριτά. Λύση σε αυτό βρίσκει η ίδια η Zetor, η οποία ανανεώνει το μπροστινό μόνο μέρος των Forterra για να είναι άμεσα αναγνωρίσιμα.

Έτσι, με σχετικό δελτίο τύπου, η κατασκευάστρια ανακοινώνει πως τα τρακτέρ δέχονται μια νέα σχεδιαστική αναβάθμιση. Τα τρακτέρ της σειράς Forterra έχουν τη νέα μάσκα (βλέπε εικόνα) με φώτα σε μαύρο χρώμα. «Μέχρι στιγμής, η μάσκα ήταν ασημί όπως και στα τρακτέρ Proxima και από εδώ και πέρα οι δύο σειρές μοντέλων θα διακρίνονται εύκολα», επισημαίνει η Zetor.



Μεταξύ των λειτουργικών καινοτομιών, που δεν σχετίζονται άμεσα με τη σχεδιαστική αναβάθμιση, είναι το προαιρετικό κιβώτιο ταχυτήτων Classic (η υψηλότερη ταχύτητα επιτυγχάνεται στις ονομαστικές στροφές του κινητήρα) για το Forterra HSX. Έτσι, οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν το τρέχον κιβώτιο ταχυτήτων ECO ή το νέο Classic, ανάλογα με τη βασική χρήση του τρακτέρ.

Γενικά, η νέα σειρά Forterra της Zetor διατίθεται σε τρεις εκδόσεις:

-Το Forterra CL που διαθέτει τετρακύλινδρο κινητήρα με εύρος ισχύος 96 έως 136 ίππους και κιβώτιο 24/18.

-Το Forterra HSX είναι εξοπλισμένο με πιο σύγχρονο κιβώτιο ταχυτήτων 30/30 με υδραυλική ρεβέρσα.

-Το ισχυρότερο μοντέλο Forterra HD προσφέρει μεγαλύτερη ισχύ (έως 147 ίππους), έχει πιο στιβαρό σώμα, αναρτημένο άξονα και πολυλειτουργικό πίνακα ελέγχου.

Χάρη στο συνδυασμό ενός ισχυρού κινητήρα και του μεγαλύτερου βάρους του τρακτέρ, η μέγιστη απόδοση επιτυγχάνεται υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Τα μοντέλα Forterra είναι ανθεκτικά, ακόμη και στη μέγιστη απόδοση. Συνδυάζουν κομψά τον απλό, σκόπιμο και έξυπνο σχεδιασμό, ενώ έχουν σχεδιαστεί ως αξιόπιστα μηχανήματα με μεγάλη διάρκεια ζωής.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Zetor
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία