BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με βελτιωμένο κινητήρα Deutz, νέα στοιχεία ελέγχου τα Zetor Proxima του 2022

Τα οικονομικά σε καύσιμο και κόστος συντήρησης Proxima της Zetor αναβαθμίζονται για το 2022, με την εταιρεία να βελτιώνει τον κινητήρα Stage V των 97 έως 125 ίππων και να προσθέτει νέα χαρακτηριστικά για το σωστότερο καθημερινό έλεγχο.

proxima-hs-110-zetor-bps-julcin-4_retina_1200x1000_shrink_only_q85

Βασίλης Σοφός

2692
1

Κάτω από το καπό βρίσκεται η σημαντικότερη αλλαγή που φέρνουν τα ανανεωμένα Proxima της Zetor, η οποία τοποθετεί έναν τετρακύλινδρο, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα Deutz με ισχύ 97-125 ίππων, ο οποίος πληροί το πρότυπο εκπομπών Stage V. Η νέα σειρά Proxima θα παρουσιαστεί στο κοινό για πρώτη φορά από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου στην Πολωνία και στη Διεθνή Έκθεση Αγροτικών Τεχνικών Agrotech στο Kielce. Το αναβαθμισμένο μοντέλο θα κυκλοφορήσει στους πρώτους πελάτες στα τέλη του τρέχοντος έτους.



«Η συμμόρφωση με το πρότυπο εκπομπών Stage V διασφαλίζεται από ένα φίλτρο σωματιδίων (DPF) μαζί με την ανακύκλωση των καυσαερίων, το σύστημα επιλεκτικής κατάλυσης (SCR) και τον καταλύτη οξείδωσης πετρελαίου (DOC). Ο κινητήρας είναι εξοπλισμένος με ένα σύγχρονο σύστημα ψεκασμού Common-Rail. Με την πρώτη ματιά, οι περισσότεροι πελάτες θα παρατηρήσουν επίσης τον νέο σωλήνα της εξάτμισης και σημαντικά μια πιο ομαλή και αθόρυβη λειτουργία του κινητήρα».

Σύμφωνα με την εταιρεία, η σειρά θα συνεχίσει να διατίθεται σε τρία μοντέλα: Proxima CL, Proxima GP και Proxima HS. Το τρακτέρ προσφέρει, μεταξύ άλλων, βελτιωμένα χειριστήρια στο ταμπλό, δεξαμενή ουρίας χωρητικότητας 21 λίτρων ή ένδειξη απόφραξης λαδιού κιβωτίου ταχυτήτων. Είναι εύκολα προσβάσιμο κάτω από την καμπίνα του τρακτέρ και επιτρέπει στον χειριστή να ελέγχει εύκολα και γρήγορα την καθαρότητα του λαδιού.



«Μπροστά από την καμπίνα υπάρχει επίσης μια νέα διαθέσιμη έξοδος πεπιεσμένου αέρα, η οποία φέρνει τη δυνατότητα πιο άνετου καθαρισμού των ψυγείων. Αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί, για παράδειγμα, για το φούσκωμα των ελαστικών.

Κατά παραγγελία μάλιστα, το Proxima μπορεί να εξοπλιστεί με μια εξωτερική εργαλειοθήκη που κλειδώνει, η οποία έχει βελτιωμένη βάση και μεγαλύτερη χωρητικότητα», συνεχίζει λέγοντας ο Marek Buchar. «Τα τρακτέρ της σειράς Proxima ήταν πάντα ένας αξιόπιστος και ευέλικτος βοηθός. Πιστεύουμε ότι η πρεμιέρα της καινοτόμου νέας σειράς θα είναι επιτυχημένη και ανυπομονούμε να το παρουσιάσουμε στο κοινό σε εμπορικές εκθέσεις στην Τσεχία και τη Σλοβακία», δήλωσε ο Petr Konštacký, Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της ZETOR TRACTORS.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Zetor
Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

03-04-2023 11:11ionitouth

To investigate how microglia and BBB permeability respond to systemic inflammatory and immune challenge, we initially utilized the MRL lpr Murphy Roths Large lymphoproliferation mouse model of SLE <a href=http://cialis.mom>how much does cialis cost</a> Avoid any food that you think smells or tastes bad

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία