BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το νέο εξωχώραφο Hurlimann XB στην ελληνική αγορά και σε 5 εκδόσεις

Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία ''Η ΔΗΜΗΤΡΑ'' Α.Ε παρουσιάζει μια νέα επιλογή τρακτέρ στην κατηγορία των 80-120 ίππων, το Hurlimann XB, ένα μηχάνημα Stage V, διαθέσιμο σε πέντε επίπεδα ισχύος, που φέρει τον κινητήρα FARMotion, σύστημα μετάδοσης της SDF, υδραυλικά συστήματα (έως 90 λ./λ.), καμπίνα με τεχνολογία «Hydro Silent-Block» και βελτιωμένους μοχλούς ελέγχου για καλύτερη εργονομία και άψογο σχεδιασμό.

Screenshot_2022-04-27_at_9_18_47_PM

Βασίλης Σοφός

373
0

Τα μοντέλα ΧΒ διατίθενται με κίνηση 4 τροχών και μηχανική ραβέρσα (LS) ή υδραυλικό Powershuttle (GS). Η  νέα  σειρά τρακτέρ XB Stage V της Hurlimann έρχεται να προστεθεί στις προσφερόμενες επιλογές της συγκεριμένης κατηγορίας ισχύος έως ένα τρακτέρ αποδοτικό και άνετο με μια πληθώρα επιλογών προσαρμογής.

Όντας ταυτόχρονα και ελκυστικά, τα νέα μοντέλα διαθέτουν σύγχρονη καμπίνα υψηλής ορατότητας TopVision που διαθέτει κλιματισμό και  φίλτρο άνθρακα. Παράλληλα, η αυξημένη παραγωγικότητα των νέων κινητήρων FARMotion 35 και 45 που φέρει το νέο XB είναι ιδανική για να κινεί τα συγκεκριμένα μοντέλα. Τα τελευταία φέρουν φυσικά τις προδιαγραφές ρύπων Stage V σε 3 ή 4 κυλίνδρους και είναι διαθέσιμα σε 5 διαφορετικές εκδόσεις ισχύος,  από 95 έως 126 ίππους.



Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της σειράς είναι οι χαμηλές  στροφές κινητήρα των 2200 στροφών , η απλή συντήρηση και η υψηλή  απόδοση, που επιτυγχάνονται  με το σύστημα  ψεκασμού  Common Rail  2000 bar. Το νέο XB διατίθεται με μηχανική συγχρονισμένη (LS) καθώς και με ηληκτροΰδραυλική  ρεβέρσα (GS) και  σύστημα STOP&GO, το οποίο ενισχύει την απόδοση του τρακτέρ και μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα ακόμη και σε στενούς χώρους. Διαθέτει στη βασική έκδοση κιβώτιο ταχυτήτων με HI-LO ή HML & Powershift, με ταχύτητες έως 60 εμπρός και 60 πίσω. Το υδραυλικό σύστημα ανυψωτικής  ικανότητας  έως 5.400 κιλά ελέγχεται μηχανικά ή ηλεκτρονικά.


Οι επιλογές του πίσω PTO (540,540E,1000,1000E), δίνουν τη δυνατότητα οικονομικής και αποτελεσματικής εργασίας, με τη νέα σειρά XB να προσφέρει συνολικά ασφάλεια, ποιότητα απόδοσης, άνεση και χαμηλό κόστος χρήσης, έτοιμη να καλύψει τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.

Χαρακτηριστικά:

-Κινητήρας FARmotion 35 και 45, common Rail, Stage V

-5 διαφορετικά μοντέλα από 95 έως 126 ίππους

-Μηχανική συγχρονισμένη (LS) ή Ηλεκτρουδραυλική  ρεβέρσα (GS) με σύστημα STOP&GO

-Κιβώτιο ταχυτήτων με HI LO ή HML& Powershift, έως 60 εμπρός και 60 πίσω.

-Πίσω υδραυλικό με δυνατότητα ηλεκτρονικού ελέγχου και ανυψωτική ικανότητα έως 5.400 κιλά

-Αντλία 55 ή 90 λ./λ. και έως 8 παροχές υδραυλικών

Νέα καμπίνα TopVision, υψηλής ορατότητας με κλιματισμό και φίλτρα άνθρακα. Να σημειωθεί, τέλος, ότι τα πέντε διαθέσιμα μοντέλα με πληθώρα επιλογών προαιρετικού εξοπλισμού επιτρέπουν το σχεδιασμό ενός ιδανικού τρακτέρ που καλύπτει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Τα μηχανήματα της Hurlimann διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία "Η ΔΗΜΗΤΡΑ" Α.Ε. / "DEMETER" SA (τηλ. 210 5155 777)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία