BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τα στενά τρακτέρ YM347 και YM359 λανσάρει η Yanmar στην ευρωπαϊκή αγορά

Αποτελώντας συμπλήρωμα -προς τα πάνω- των μοντέλων της σειράς YT3, τα δύο νέα ειδικά τρακτέρ της εταιρείας έρχονται ποιοτικότερα και ανετότερα, με την εταιρεία να λέει ότι έχει «απαντήσει» στις απαιτήσεις των αγροτών.

qxfmpixvhdpmj2it2xdl

Βασίλης Σοφός

3163
1

Η Yanmar συνεχίζει να εμπνέεται από την ευρωπαϊκή -και κυρίως Γερμανική- αγορά, προσαρμόζοντας τώρα τη νέα της σειρά ΥΜ σε αυτού του είδους τις απαιτήσεις, εκφράζοντας την ανταγωνιστικότητά της απέναντι στις άλλες μεγάλες μπράντες. Η νέα σειρά τρακτέρ YM3 που λανσάρει η εταιρεία θα αποτελείται από τα δύο μοντέλα YM347 και YM359, 47 και 60 ίππων αντίστοιχα, και θα είναι διαθέσιμη από τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος, σχεδιασμένη με βάση τις απαιτήσεις των πελατών για «ένα τρακτέρ με ποιότητα σε προσιτή τιμή».



Τα δύο νέα μοντέλα ROPS συμπληρώνουν την υπάρχουσα σειρά YT3 (47 και 60 ίππων), προσφέροντας όλα τα χαρακτηριστικά ασφάλειας και άνεσης που περιμένουν οι πελάτες. Ο ισχυρός κινητήρας άμεσου ψεκασμού Yanmar TNV common rail συμβάλλει στη μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και στο χαμηλότερο κόστος λειτουργίας. Σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που παρέχει η εταιρεία, ο κινητήρας κινείται μέσω ενός πλήρως συγχρονισμένου κιβωτίου ταχυτήτων 12 x 12 που παρέχει ομαλή αλλαγή ταχύτητας σε όλο το εύρος. Παράλληλα, το φίλτρο σωματιδίων πετρελαίου (DPF) που σχεδιάστηκε από την Yanmar έχει μεγάλο διάστημα συντήρησης 6.000 ωρών.



Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι τα τρακτέρ YM διατίθενται στάνταρντ με το νέο σύστημα παρακολούθησης και διάγνωσης Smart Assist Remote της Yanmar. Η ισχύς, η παραγωγικότητα, η αξιοπιστία και οι συμπαγείς διαστάσεις της σειράς (πλάτος μόλις 1.420 χιλιοστά) την καθιστούν ιδανική για μια σειρά εφαρμογών με απαιτήσεις.

Σύστημα απομακρυσμένης παρακολούθησης Smart Assist

Το Smart Assist Remote (SA-R) είναι το προηγμένο σύστημα τηλεματικής για παρακολούθηση και διάγνωση της Yanmar. Το Smart Assist επιτρέπει στους ιδιοκτήτες και τους χειριστές να παρακολουθούν την κατάσταση και τη θέση του τρακτέρ από απόσταση μέσω υπολογιστή ή smartphone με τη βοήθεια αποκλειστικής εφαρμογής για αυτό. Το σύστημα ειδοποιεί σε περίπτωση υπέρβασης των παραμέτρων λειτουργίας, συμβάλλοντας στη διαχείριση της έγκαιρης και σωστής συντήρησης αλλά και στη βελτιστοποίηση της λειτουργίας γενικότερα, ενώ παράλληλα μειώνεται ο χρόνος διακοπής λειτουργίας και το κόστος του κύκλου ζωής των τρακτέρ.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

10-05-2022 18:58yiannis

γεια σας θα ερθουν κ ελλαδα κ σε ποια τιμη το ΥΜ 359 Ευχαρηστω Γιαννης

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία