BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Διαστάσεις για ρυμούλκηση προσφέρουν τα compact τηλεσκοπικά Manitou ULM

Οι συμπαγείς διαστάσεις των δύο νέων μοντέλων ULM 412 H και ULM 415 H της Manitou επιτρέπουν την εύκολη ρυμούλκηση από μικρή καρότσα, ένα στοιχείο άνεσης σε σπάνια ultra compact τηλεσκοπικά μηχανήματα.

man3

Βασίλης Σοφός

323
2

Η γαλλική κατασκευάστρια Manitou έχει προσθέσει στην γκάμα της δύο νέα συμπαγή μοντέλα τηλεσκοπικών φορτωτών, ικάνων να μετακινούνται εύκολα είτε με οδήγηση είτε με... ρυμούλκησημ αφού οι διαστάσεις τους αυτό τούς επιτρέπουν.



Αναλυτικότερα, τα ULM 412 H και ULM 415 H φέρουν 2.550 έως 2.900 κιλά βάρος, ανάλογα με τη διαμόρφωση. Και με ύψος 1,92 μέτρα και πλάτος 1,49 μ., τα νέα μοντέλα είναι εύκολο να μεταφερθούν από και προς τα σημεία εργασίας. Τα μικροσκοπικά μηχανήματα είναι σχεδιασμένα για ελιγμούς σε στενούς χώρους, με δυνατότητα επιλογής συστήματος διεύθυνσης σε τέσσερις τροχούς και λειτουργία διεύθυνσης καβουριού για ακριβή πλευρική κίνηση.

Εξαιρετικά προσαρμόσιμα

Τα ULM 412 H και ULM 415 H μπορούν να χρησιμοποιήσουν μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων και αυτό σημαίνει ότι προφέρονται όχι μόνο για τον γεωργικό κλάδο. Η Manitou σχεδίασε επίσης τα τετρακίνητα τηλεσκοπικά με υψηλή απόσταση από το έδαφος (11,4 ίντσες, 29 εκατοστά) και με έναν ταλαντευόμενο πίσω άξονα για να κρατούνται και οι τέσσερις τροχοί στο έδαφος, ενώ η συνολική ευελιξία τούς επιτρέπει να συμβάλλουν σε ένα ευρύ φάσμα εργασιών.



Οι φορτωτές τροφοδοτούνται από κινητήρα 35,1 ίππων προτύπου Stage V. Η επεξεργασία των καυσαερίων πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας DOC και φίλτρο σωματιδίων, ενώ το μοτέρ συνδυάζεται με υδροστατική μετάδοση. Σύμφωνα με την εταιρεία, το υδροστατικό κιβώτιο ταχυτήτων εγγυάται χειρισμό χωρίς κραδασμούς, τέλειο σε στενούς χώρους.

Γρήγορη και εύκολη συντήρηση

Τα διαστήματα σέρβις και οι κωδικοί σφάλματος εμφανίζονται στην οθόνη του ψηφιακού ταμπλό. Ένα μεγάλο ανοιγόμενο καπό στο πλάι του μηχανήματος επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στα κύρια εξαρτήματα, ενώ μια καταπακτή στο μπροστινό μέρος των καλοριφέρ επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση του αχύρου και της σκόνης.



Οι δεξαμενές καυσίμου και υδραυλικού λαδιού είναι εύκολα προσβάσιμες και εύκολα αναγνωρίσιμες με την μπαταρία να είναι ακριβώς κάτω από την καμπίνα.

Βελτιωμένη ορατότητα

Το διαφανές, ανθεκτικό σε κραδασμούς παράθυρο οροφής των ULM δίνει στους χειριστές μια καθαρή θέα των φορτίων που ανυψώνονται πάνω από την καμπίνα με το καθαρό πλαϊνό πλαίσιο να παρέχει ανεμπόδιστη πλευρική ορατότητα. Αυτή η υψηλή ορατότητα είναι χρήσιμη σε στενούς χώρους, απλοποιώντας εργασίες όπως η φόρτωση δεματιών σε κτίρια αγροκτημάτων ή η μετακίνηση παλετών μέσα σε στενούς χώρους.

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

28-06-2023 16:24ontoneNog

J Psychosoc Oncol <a href=http://cialiss.makeup>order cialis online</a>

Απάντηση

14-03-2023 18:46Meepeable

Statistical evaluation using a proportion test Z test and multivariable logistical regression analysis showed that elevated luteinizing hormone levels 10 IU L, short duration of infertility <a href=https://nolvadex.hair>tamoxifen pct</a> Elden ajmxNXPNUjFgoNKi 6 18 2022

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία