BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η Agrotech S.A. παρουσιάζει το νέο της λογότυπο

Ο επίσημος εισαγωγέας των μηχανημάτων John Deere στην Ελλάδα, Agrotech S.A., ανανεώνει το λογότυπό του, ως ένδειξη εξέλιξης αλλά και αφοσίωσης στην υποστήριξη του πρωτογενούς τομέα και των ανθρώπων που εργάζονται για αυτόν.

287047180_5936437869717526_1524362457915436570_n__1_

1028
0

Χθες 9 Ιουνίου, η Agrotech S.A. παρουσίασε το νέο της λογότυπο, που φέρνει έναν πιο μοντέρνο «αέρα», ενισχύοντας όμως και την εναρμόνιση με την John Deere, αφού η τελευταία βρίσκεται σε απόλυτη συνεργασία με την εισαγωγική εταιρεία αρκετά χρόνια.

Παρακάτω το Δελτίο Τύπου της εταιρείας:

«Με μεγάλη χαρά σάς παρουσιάζουμε το νέο μας λογότυπο! Σύγχρονο, φρέσκο και λιτό, το ανανεωμένο λογότυπό μας αποτυπώνει ό,τι ήταν η Agrotech χθες αλλά και ό,τι είναι σήμερα. Η σταθερότητα σε αξίες που δεν αλλάζουν, η προσήλωση στις ιδρυτικές αρχές της εταιρείας και η προσαρμογή στην εποχή που διανύουμε με την πρωτοποριακή γεωργική τεχνολογία και τις κορυφαίες καινοτομίες συνθέτουν όλα μαζί έναν νέο δημιουργικό κύκλο. Βλέπουμε τη συνέχεια στη διατήρηση των στοιχείων του σιταριού και του γραναζιού.

Ο σπόρος και το γρανάζι ενσωματώνονται διακριτικά στο σύνολο. Ο πρωτογενής τομέας και η αγροτική τεχνολογία σε έναν μοντέρνο, δυναμικό σχεδιασμό. Το χρώμα, ίδιο με του παγκόσμιου ηγέτη, John Deere, δείχνει την εναρμόνιση των δύο εταιρειών στον κοινό στόχο, την άψογη εξυπηρέτηση και την εξαιρετική εμπειρία του πελάτη. Χαρακτηριστική είναι επίσης η οπτική συνοχή και η προσαρμογή σε όλα τα μέσα.

Νέο λογότυπο, ίδιες αξίες»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία