BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ισχυρό μερίδιο από τα αυτόνομα AgXeed αποκτά πλέον η Amazone

Ο Όμιλος της Amazone ενισχύει τη συνεργασία της με την ολλανδική start-up εταιρεία AgXeed, λαμβάνοντας οικονομικό ενδιαφέρον για την εταιρεία. Στο ίδιο πνεύμα και η Claas, συμμετέχει επίσης μέσω της Seed Green Innovations GmbH μαζί με άλλους επενδυτές.

aufmacher-agxeed

Βασίλης Σοφός

254
0

Ακόμη πιο εντατική γίνεται η συνεργασία της Amazone με την AgXeed και τα ρομπότ της, τα οποία υιοθετούν περαιτέρω λύσεις στην προσαρμογή των παρελκόμενων Amazone.

Ο στόχος της νέας συνεργασίας είναι η ανάπτυξη των εξαρτημάτων της Amazone όσον αφορά την αυτόνομη χρήση τους στο πεδίο, και έτσι μια σημαντική βάση για τη συνεργασία είναι η δέσμευση για τη δημιουργία προσβάσιμων διεπαφών προκειμένου να εξασφαλιστεί πλήρης συμβατότητα και συνδεσιμότητα μεταξύ του μηχανήματος και του οχήματος, επιτυγχάνοντας έτσι το μέγιστο όφελος και για τα δύο μέρη.



Η εστίαση είναι στον πελάτη και τη συγκεκριμένη εφαρμογή τους στο χωράφι και θα δώσει τη δυνατότητα στους ίδιους, μέσω της συνεργασίας μεταξύ AgXeed, Amazone αλλά και Claas να βρουν την καλύτερη λύση στην αγορά. 


Τα αυτόνομα ρομπότ της AgXeed ταιριάζουν ιδανικά με τη γκάμα προϊόντων της Amazone και αυτό δεν είναι τυχαίο. Ο συνδυασμός ελάχιστης πίεσης εδάφους, βελτιστοποιημένης κατανομής βάρους και ευέλικτων ζωνών τοποθέτησης ανοίγουν νέες δυνατότητες για ανεξάρτητη κατασκευή έξυπνων λύσεων για αροτραίες καλλιέργειες. Το ερπυστριοφόρο AgBot έχει ήδη χρησιμοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό καλλιέργειας και σποράς της Amazone τα τελευταία χρόνια. Εκτός από την καλλιέργεια και τη σπορά, το νέο τετράτροχο AgBot μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με συστήματα μηχανικής ζιζανιοκτονίας της Schmotzer.



Επιπλέον, το σύστημα μπροστινής χοάνης FTender για σπόρους και λίπασμα μαζί με το FT-P, για φυτοπροστατευτικά μέσα και υγρά λιπάσματα, μπορεί να συνδυαστεί με μια σειρά μηχανημάτων Aamazone για συγκεκριμένες εφαρμογές. Διάφορα συστήματα αισθητήρων θα παρακολουθούν και θα αναλύουν συνεχώς την εργασία που γίνεται και αυτή η βελτιστοποιημένη διαδικασία και η ποιότητα της εργασίας είναι το επίκεντρο. Οι προκλήσεις ασφαλείας αυτής της τεχνολογίας μπορούν να αντιμετωπιστούν ιδιαίτερα καλά μέσω των διαφορετικών επιπέδων εμπειρίας στα AgXeed, με τη βοήθεια των Amazone και Claas. 




Σύμφωνα με την Amazone, για τον αγρότη, τον διαχειριστή φάρμας ή τον τελικό χρήστη, η χρήση αυτόνομων συστημάτων διαχείρισης σημαίνει τελικά ότι απελευθερώνεται περισσότερος χρόνος για να καταστεί δυνατή η καλύτερη γεωπονική και στρατηγική διαχείριση της γεωργικής επιχείρησης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία